kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
'Bip'li bayrak geliyor
Bundan sonra yan hakemler, bayrağına takılacak düğmeyle, orta hakeme uyarıcı sinyal göndererek kendisini görmesini sağlayacak

Yüzde yüz iletişim
Uluslararası Sahir Gürkan Teknik Direktörler Semineri, dün Antalya Belek'te başladı. Konuşmasında yeni kurallar hakkında teknik adamları bilgilendiren MHK Başkanı Bülent Yavuz, ligde 8. haftadan itibaren yardımcı hakemlerin uyarıcı bayrak kullanacağını belirtti. Buna göre, yardımcı hakem, bayrağını kaldırdığını görmeyen orta hakeme, bayrağındaki düğmeye basarak sinyal gönderecek. Orta hakemin koluna takılacak alet, bu sinyali alarak titreşimle kendisini uyaracak.

Toshack'ın Terim yorumu
Belek'te bugün sona erecek seminere katılan F.Bahçe'nin eski hocası Venglos, yaptığı konuşmada G.Saray ve Türk futbolunu överken, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü John Toshack da, "Ne olursanız olun, ne yaparsanız yapın, Türk olduğunuzu ve bayrağınızı asla unutmayın" dedi. Toshack, eski rakibi Fatih Terim'le ilgili olarak da, "Üzerinde çok büyük bir yük var. Boğaz'da sadece lüfer var ama Akdeniz'de daha çok balık var. Terim'in gerektiğinde arkasında gözleri olmalı" yorumunu yaptı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır