kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Artık adam oldu
"Sergen bir zamanlar 'Ben adam olmam' şarkısını söylüyordu. Kısa zamanda değişti. Artık yalnız Trabzon'u değil, Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir adam oluyor."

Trabzonspor'da adeta yeniden doğan Türk futbolunun "haşarı" çocuğu Sergen Yalçın, Başkan Mehmet Ali Yılmaz'a göre, "adam" oluyor! Uzun bir süre önce kendisine uzatılan mikrofona, "Ben adam olmaaaaam" diye şarkı söylediği için "Haylaz" damgası yiyen ve bundan da bir türlü yakasını sıyıramayan Sergen için Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "O adam oluyor. Hem de değil yalnız Trabzon'u, tüm Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir adam oluyor" dedi. Başkan hemen ekliyor: "Adam lafı işin esprisi tabii. Sergen elbette adam. Ve bu adam Türkiye'nin en iyi futbolcusu."

Biz sadece demiri işledik
Sergen ile aralarından su sızmayan Başkan Yılmaz, "Ben ona başından beri güveniyordum. Sergen gibi büyük bir yetenek kenarda kalmamalı idi. Bizim yaptığımız sadece demiri işletmekti. Ata sözümüzdür, işleyen demir pas tutmaz"diye konuştu.

Sergen ise kendisine kucak açan Trabzon için çok şeyler vereceğini bildiğini söyledi. Sergen, gün geçtikçe yükselen performansı için de "Ben eski Sergen'im. Ama Trabzon'da kendimi buldum, ben Trabzon'u, Trabzon halkı da beni seviyor. İşin içinde sevgi olunca, gerisi geliyor. Kasığımdaki ağrı nedeniyle tam istediğim gibi hareket edemiyorum. Milli maç için verilen aradan yararlanarak kendime geleceğim" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'a golüm var
Başkan ile 9 bin metre yüksekte özel sohbet eden Sergen, Yılmaz'a ligin 8'inci haftasında oynayacakları Beşiktaş maçında mutlaka gol atacağını söyledi. Beşiktaş'ı da yeneceklerini söyleyen Sergen, eski takımı için, "Gaziantepspor'a bir puan verirseler çok iyi olur" dedi. Daha sonra maçı Gaziantep'in 4-2 kazandığını öğrenen Sergen bu skor karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır