kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Sadece 20 vekil ilgili
İLERİ Sürücülük Teknikleri Uzmanı Demir Bükey, TBMM Trafik Komisyonu'nun davetlisi olarak milletvekillerine sürücülük dersi verdi.

TBMM'de düzenlenen derse sadece 20 milletvekilinin katılması ise dikkat çekti. Dersin ilk kısmında sürücülük teknikleri konusunda teorik bilgiler aktaran Bükey, Hipodrom'da ise vekillere pratik olarak nasıl araba kullanılacağını gösterdi.

Ders öncesinde konuşan Trafik Komisyonu Başkanı Ahmet Tan, trafik kazalarından milletvekillerinin de nasibini aldığı ve son 8 yılda çok sayıda milletvekilinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Trafik kazalarında yaşamını yitiren vatandaşların tam sayısının bilinmediğini hatırlatan Tan, "TBMM kazalarda ölen milletvekili sayısını bilmiyor bu çok acı verici" diye konuştu. Bayındırlık Bakanlığı tarafından başlatılan hız sınırlaması kampanyasını da eleştiren Tan, "Hazırlanan tabelalar yanlış yerlere yerleştirilmiş. Gerede Kurugöl mevkiinde virajın başladığı noktada tabela var. Devletin telkinine kulak veren bir sürücü ölümle karşılaşabilir. Karayolları Genel Müdürlüğü tabelaların yerlerini kontrol etmeli. Ayrıca 90 kilometre hız hayat kurtarır diye bir şey yok" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır