kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Murat'ın melekleri
Murat Demirel ile birlikte DGM'de sorgulanan 8 kişiden 4'ü kadındı. Hakkında yeterli delil olmayan sekreteri serbest kaldı

Yahya Murat Demirel ile birlikte Ankara DGM'ye çıkarılan diğer 8 kişiden 4'ü kadındı. Murat Demirel'den ayrı olarak siyah renkli iki zırhlı minibüs ile Adli Tıp'taki sağlık kontrolünden sonra mahkemeye getirilen sanıkların birer birer ifadesi alındı.

Kasırga operasyonuyla ele geçirilen Murat Demirel'in sevgilisi ve kasası olarak bilinen Ayşenur Esenler, sekreteri Sonay Kınalıada ve Egebank'ın mali hareketlerinden sorumlu müdürü Sevtap Arslan ile Yasemin Göktürk ifade verdiler.

BİRİ SERBEST
Yüksel, ifadeleri aldıktan sonra sekreter Sonay Kınalıada'yı serbest bıraktı. Diğer sanıkları tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevketti.

Sorgulanan diğer sanıklar arasında ise, İngiliz Virgin adalarında kurduğu iki paravan şirket aracılığıyla Egebank'ın paralarını hortumlama operasyonunu yürüten ve yakalandıkları gün de Marmaris'te bir yatta kaçış planları yapan, Murat Demirel'in sağkolu Gökalp Baştürk ile Salih Suavi Aslan, Turan Turanoğlu, Şaban Ayhan Tatlıgil vardı.

İÇ ÇAMAŞIRI ALINDI
Kasırga operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan Murat Demirel'in, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulaması esnasında, iç çamaşırı, deodorant ve şampuan aldırdığı ögrenildi.

Yahya Murat Demirel'in Emniyet'e ilk geldiğinde sakin olduğu gözlenirken, ikinci gün saldırgan davranışlarda bulunduğu bildirildi. Gözaltındaki bayanların, iç çamaşırlarını değiştireceklerini söylemeleri üzerine, Kaçakçılık ekipleri, dışarıdan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı iç çamaşırı aldılar.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır