kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Şevket Bey kızımı 'dul' diye istemedi
Ayşenur Esenler'in babası, "Murat ve kızım 15 senedir birbirine aşık. Şevket Demirel, Murat'tan daha büyük ve dul olduğu için kızımı istememişti" dedi

Egebank soygununun baş aktörü Murat Demirel'in sevgilisi Ayşenur Esenler'in babası Dr. Ali İhsan Esenler Amerika'dan yazdığı mektup ile Demirel Ailesi'ne ateş püskürdü. Baba Esenler, Egebank'ın ortaklarından Murat Demirel'in kardeşi Neslihan Demirel'e neden dokunulmadığını sorguladı.

Murat Demirel'in ailesinden desteksiz bir iş yapamayacağını savunan Ali Esenler gazetelere Amerika'dan faksladığı açıklamasında , "Eşimin ve kızımın suçlu duruma düşürülmesi büyük bir haksızlıktır. Murat Bey'in ticaret işlerinden babası Şevket Bey'in haberi olmazsa başka kimin olabilir. Neslihan Demirel Egebank'ın ikinci sahibidir. Niçin hiçbir gazete ondan bahsetmemektedir" diyerek Demirelleri suçladı.

Açıklamasında karısı ve kızının bu olaylardan dolayı bir suçunun olmadığını savunan Ali İhsan Esenler şunları kaydetti:

MİSAFİRLİĞE GELDİLER
"EŞİm Nevin Esenler çocuk mütahassısı ben dahiliye mütahassısı, olarak 30 senedir Amerika'da çalışmaktayız. Şevket Demirel ve ailesini 1965'ten beri tanımaktayız. Şevket Demirel ve hanımı Sezen Hanım ve kızları Binhan ve Neslihan bize Amerika'ya gelmişlerdir. Biz de Isparta'ya misafirliğe defalarca gitmişizdir. Aramızda sevgi ve hürmetten başka hiçbir problemimiz olmamıştır. Ta ki kızım Ayşe ile Murat Demirel birbirine aşka düşene kadar. Bundan sonra aile ve kardeşleri çılgına döndüler. Şevket Bey, 'Kızınız hem oğlumuz Murat'tan daha yaşlı hem de duldur. Bu işin olmasını istemiyoruz' diyerek araya girdi. Bu olay 15 sene önce başlamıştır. Şu ana kadar beraberler ve kimse onları ayıramadı. Murat Demirel'in mahkemede kızımı aklayacağından hiç şüphem yoktur."

'MURAT BEY KOCAM OLUR'
Murat Demirel'le birlikte gözaltına alınan ve medyada Demirel'in sırdaşı ve sevgilisi olarak tanıtılan Ayşenur Esenler'in ifadesini ise DGM Savcısı Hakan Kılıçarslan aldı. Yahya Murat Demirel'in sevgilisi değil karısı olduğunu belirten Esenler, ifadesinde, Demirel'le aralarında imam nikahı kıydıklarını söyledi.

Demirel'den "Murat Bey" diye söz eden Esenler'in, "Egebank'la her hangi bir bağlantım yok. Murat Bey'le iş ilişkim yok. Ne benim, ne de annemin hesabına Egebank'a ait tek kuruş yatmamıştır. Annemin para kuryeliği yaptığı ve Egebank'ın kaynaklarının ABD'deki ailemin hesaplarına para aktarıldığı iddiaları iftiradır" dediği öğrenildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır