kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
İnternet vakfı kuruluyor
İnternet Vakfı, ABD'de internet kullanımında en iyi 10 eyaletin ödüllendirildiğini belirterek, "Biz de en iyi 5 valilik gibi belirlemeler yapabiliriz" diye açıkladı

Kuruluş başvurusunu Ekim ayında yapacak olan Türkiye İnternet Vakfı, Türkiye'de internet kullanımını teşvik amacıyla her yıl büyük ödüller verecek. Türkiye İnternet Vakfı'nın Vakıf Senedi üzerindeki çalışmalar tamamlanarak, kuruluşu son aşamaya geldi.

PARA ÖDÜLÜ
İnternet Üst Kurulu ve Vakfın Kurucu üyesi Doç. Dr. Mustafa Akgül, Ekim ayının ilk haftasında vakfın kuruluş başvurusunun 80 kurucu üye tarafından gerçekleştirileceğini bildirdi. Akgül, geçen yıl Amerika'da internet kullanımında en iyi 10 eyaletin belirlenerek ödüllendirildiğini anımsatarak, benzer uygulamalar yapabileceklerini de söyledi. Türkiye'de de internet kullanımında en iyi 5 kaymakamlık, en iyi 5 valilik gibi belirlemeler yaparak ödüllendirme yoluna da gidebileceklerini anlatan Akgül, ödülün para ya da bilgisayar ve malzemesi cinsinden olabileceğini belirtti.

Akgül, üyelerin katılım payı ve üyelik ödentisi şeklinde iki ayrı ödemesi olacağını, özel sektörden 10 bin, kamu kuruluşlarından 3 bin, sivil toplum kuruluşları ve bireysel üyelerden bin dolar katılım payı alınacağını belirtti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır