kapat

03.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Titanic aşkı
Ege'deki feribot faciasında hayatını kurtaran gence aşık olan Tamara Peart, sevgilisini terkedip kahramanının evlenme teklifini kabul etti

Tam 79 kişinin ölümüne neden olan Ege Denizi'ndeki feribot faciasından filmlerdekileri aratmayan bir aşk doğdu. Oscar ödüllü Titanic filminde başrolleri paylaşan Kate Winslet ve Leonardo Di Caprico'nun yerini, gerçek hayatta Tamara Peart ve Diego Santallan aldı. Feribot batmak üzereyken son anda kendini sulara bırakan 29 yaşındaki Tamara, yaşıtı olan Diego sayesinde hayatta kaldı. Tam yüzmekten bitkin düşmüşken yanıbaşında Diego'yu bulan Tamara, onun "Kurtulacağız, güçlü ol" şeklindeki telkinleriyle kendine geldi.

İLK BAKIŞTA AŞK
BİRBİRLERİNE destek olarak kıyıya doğru yüzmeye devam eden Tamara ve Diego'nun yardımına bir balıkçı teknesi yetişti. Tekneye çıkan iki genç, kurtulmanın sevinciyle birbirlerine sıkıca sarıldı. İşte bu duygu yüklü andan sadece iki gün sonra Diego, Tamara'ya evlenme teklif etti. Tamara da hiç tereddüt etmeden Diego'ya "Evet" cevabını verdi. Aslında kazadan önce bir sevgilisi olduğunu söyleyen Tamara, verdiği bu ani kararı şöyle açıklıyor: "Ölüme bu kadar yaklaşmak hayata bakışımı değiştirdi. Diego'nun bana verdiği destek beni derinden etkiledi."

DÜĞÜN TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL
Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio'nun rol aldığı Titanic filmindeki aşk hikayesini gerçek hayata taşıyan Tamara ve Diego, en kısa zamanda evlenecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır