kapat

02.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Can simidi uche
UEFA Kupası'nda tarihi fark yiyen Antalya, ligde de Fenerbahçe'ye çarpıldı. 51. dakikadaki bir karambol golüyle üç puanı çıkaran sarı-lacivertli ekipte, Elvir Baliç sahanın en iyisiydi

F.Bahçe, 3 gün önce UEFA Kupası'nda Werder Bremen'den 6 yiyen Antalya'dan galibiyeti biraz da zorlanarak aldı: 1-0. Bremen faciasının şokunu atlatamayan Antalya, maça şanssız başladı. 5. dakikada bir hava topunda yanlışlıkla Uche'ye kafa atan Nuri'nin kaşı patladı. Kanlar içinde kalan tecrübeli futbolcu ambulansla hastaneye giderken, "kafayı yiyen" Uche oyuna devam etti.

İlk pozisyon gole dönüştü
İlk yarıda % 00 netlikte bir pozisyon yaşanmadı. Yusuf'un sağ ve sol kanattan yaptığı bindirmeler Antalya defansının dengesini bozdu. Ama Fenerli forvetler bir türlü Adnan'ı rahatsız edemedi. Ciddi olarak nitelendirilecek tek tehlike 44. dakikada yaşandı. Revivo 30 metreden aşırtma bir vuruş yaptı. Zaten ileri çıkmamış olan Adnan, topu rahatlıkla kornere çeldi.

Tek gol, 51. dakikada geldi. F.Bahçe, tartışmalı faulden sol kanatta bir frikik kazandı. Ogün'ün sert vuruşu Adnan'dan sekti. Uche 5 metreden vurdu, yine Adnan'dan döndü. Bu sırada iki Antalyalı futbolcu, Adnan, Lazetiç ve Uche ile topa birlikte hamle yaptı. Çıkan kargaşada Uche'ye çarpan top, ağlarla buluştu.

Herkes Baliç'e çalıştı, olmadı
Golden sonra zaten yorgun olan Antalya beraberliği bulmak için saldırıp, F.Bahçe'nin ekmeğine yağ sürdü. Ama F.Bahçeli futbolcular "6 haftadır suskun kalan Baliç'e gol attırmaya çalıştıkları" için, hem F.Bahçe 2. golü atamadı, hem de Baliç koşmaktan perişan oldu. Mustafa Denizli, Andersson'u, Yusuf'u, Revivo'yu çıkardı; Baliç'i çıkarmadı. Yine de Baliç şeytanın bacağını kıramadı.

Golden sonraki en tehlikeli pozisyon 78'de yaşandı. Ali-Moshoeu-Baliç paslaşmasında Moshoeu enfes vurdu. Adnan çıkardı, top Baliç'in önüne geldi. Bu defa Boşnak yıldız şansını denedi ama Adnan yine gole geçit vermedi. Şurası kesin, dün Baliç'in şanslı günü değildi


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır