kapat

02.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner


8 dakikada tuş

Topla buluşmak için topu aramak, boşa çıkmak gerek. Beşiktaşlı futbolcular oyunun büyük bölümünde "saklambaç" oynadılar. Bu nedenle de sayısız pas hatası yaptılar.

Kaptırılan her top, G.Antep kontratağına dönüştü. Beşiktaş hem fazla pozisyon üretemedi, hem de kalesinde tehlikeler yaşadı. Rahim, inanılmaz hatalar yaptı. Scala, 25 dakika tahammül edebildi; hemen neşteri vurdu. Rahim'i çıkartmakta biraz gecikse, daha ilk yarıda fark olabilirdi.

Beşiktaş, "yaratıcı oyuncu" eksikliği çekiyor. Gol atmada çok zorlanıyor. İşin ilginci, galip duruma geçip, son dakikalarda bunu koruyamamaları. Şampiyonluğa oynayan bir takım, son 8 dakikada 3 gol yer mi? Ne biçim defans bu? Rahim'e kızıyorduk, Khlestov da açık verdi. Tayfur geriye geçti, o da bocaladı. Ümit kademelere girmedi. Orta alan defansına yardıma gelmedi. Bu kadar hata olur mu?

Beşiktaş, kötü oyununa karşın maçı yine de koparırdı. Ancak durum 2-1'ken Nouma'nın attığı golde yardımcı hakemin yanlış ofsayt bayrağı Beşiktaş'ı resmen katletti. Herşeye karşın Beşiktaş bu mazeretin arkasına sığınmamalı.

İbrahim, sol ayağı nereye bakıyorsa, o doğrultuda gözü kapalı gidiyor. Kafasını kaldırmayı öğrenmezse, emeği boşa gider.

Amatörce penaltı
Nihat tek başına oynamaktan vazgeçmeli. Durmadan dripling, durmadan çalım ve kaybedilen sayısız top...

Ahmet'in ezdiği toplar da inanılmaz. Oyuna iyi başlamadı mı, öyle devam ediyor. Topla beraberken bir sonraki hareketinin ne olacağını ne biz tribünden anlayabiliyoruz, ne de kendisi biliyor. Scala, 79 dakika Ahmet'i nasıl sahada tuttu, hayret.

Münch, hep iyi; vasat maçı çok az. Beşiktaş'ta ayakta kalan ender futbolculardan biriydi. Ama yaptığı penaltı amatörce. Nasıl böyle bir yanlışa düştü? Yasin'e de tek kelime edemeyiz. Oyuna girdikten sonra 2 gol attı, daha ne yapacak? Nouma bir tuhaf oynuyor. İyi mi, kötü mü anlaşılmıyor. Beşiktaş yenik durumdayken bile kendi defansının içinde. Ne işi var orada? Ahmet'e kızıyoruz ama çok da yalnız kalıyor, yanına kimse yaklaşmıyor.

Beşiktaş bu maçtan ders almalı. Kendi saha ve seyircisi önünde 8 dakikada maç verilmez. Böyle bedava puanlar kaybedilirse her geçen hafta zirveden uzaklaşılır. Herkes aklını başına toplasın.

Gaziantep'i de kutlamak gerek. İyi oynadılar ve çok iyi mücadele ettiler.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır