kapat

02.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner


Bezginler ekibi

F.Bahçe'nin kazanma arzusu yok. Kazanmak için dinamizmi yok. Bireysel yeteneklerine güveniyor. Duran toplardan gol yapabilmeyi umuyor. Ayrıca F.Bahçe'nin bu maçta mazereti de yoktu. Karşısındaki Antalya, üç gün önce W.Bremen karşısında 6 gol yemiş. Moralsiz ve 1 puana razı.

Kazanmak için diri olması lazım F.Bahçe'nin. Oysa ne arkadaşına yardım, ne ileriye depar, ne de gollük bir pas var. Demek ki bu F.Bahçe, lig bitene kadar hep böyle oynayacak. Sanki sezon sonu, herkes bezgin.

Herşeye rağmen bir Baliç var. Kötü ama yine de ileri depar yapan tek adam. Adamı geçemiyor ancak çabası var ve iyiniyetli. Fener, topu geriden oyuna yavaş sokuyor. Beraber hücuma çıkmak filan söz konusu değil. Kazara çıksalar, o zaman da geriye gelemiyorlar.

Nerde beyin, nerde kalite!
F.Bahçe'yi tenkit etmenin de fazla bir faydası yok. Çünkü yazılanlar, söylenenler bazılarının bir kulağından giriyor, öbür kulağından çıkıyor. Sahada görünen, koşmadan oynamaya çalışan ve böyle kazanmayı uman bir F.Bahçe. Sistem bu! Terlemeden oynuyorlar. Mustafa defansta 10 topa giriyorsa 9'un da faul yapıyor. Abdullah da öyle...

Ayrıca F.Bahçe'de öyle dendiği kadar becerikli oyuncu da yok. Beyinmiş, kaliteliymiş, yok böyle bir şey. Tek başına maçı kopartacak adam yok. Öyle bir takım ki F.Bahçe, iki kişi ileride akın yapıyor, diğerleri kendi 18'inde bekliyor. Hiç olmazsa soldan-sağdan şu Andersson'a 1-2 güzel orta yapın. Vazgeçtik kombine ataklardan, paslaşmalarınızdan. Adam da kaybolmaya başladı.

Bu F.Bahçe düzelir mi?
'Dinamizm getiriyor' diyoruz Lazetiç için, kendi kendine oynuyor, itişiyor takışıyor, top ıstırap çekiyor ayağında, netice yok. F.Bahçe bu fizik gücüyle nasıl oynayacak ki. Bir gol attı Fener, 3 kişi zorla... O da duran toptan, kalecinin hatasından. Tek pozisyon yok. İlk devre 18 üzerinden bir Baliç'in, bir Andersson'un çok yukarılardan giden şutları var, hepsi bu. En azından atağa kalkan bir takıma arkadan destek gelir. Nerdee?

Bu Fener'e hep iyi niyetle bakıyoruz, yine de nasıl düzelecek bilemiyoruz. Istırap içinde bir maç seyrettik. Bu kadar insan geliyor, biraz da keyif alması lazım, değil mi? Rakip biraz geldi mi defans bocalıyor. Ümit yok, oyun yok, sadece 3 puan. Bu da sevindirici, yukarıdan kopmuyor hiç olmazsa. Bu Fener düzelir ama nasıl düzelir bilmiyorum.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır