kapat

02.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
'Tuba sen felç oldun'
Önümüzdeki koca bir kamyon duruyordu. Ama ona çarpacağımız aklımın ucundan geçmiyordu. Çarptığımız anda başımı koltuğa gömdüm. 'Tuba hayatın kaydı, sen felç oldun' dedim

Dalgalı kızıl saçları, uzun boyu ve güzelliğiyle olduğu kadar yorumuyla da Celine Dion'a benzeyen Tuba Önal, 6 Ağustos'ta yaşadığı feci trafik kazasının ardından ilk kez basına konuştu:

ARKAYA OTURTTU
Ailesinin ve eşinin desteğiyle ayakta kalabildiğini belirten pop müziğin beğenilen sesi, hayranlarına 4 ay sonra yürüyebileceğinin müjdesini de verdi. İşte 'Ben tam anlamıyla ölümün eşiğinden döndüm' diyen Önal ağzından kazanın öncesi ve sonrası:

"Yaz tatilimizi geçireceğimiz Bodrum'a uçak bileti bulamadığımız için arkadaşlarımızın arabasıyla gitmeye karar verdik. Eşim, 'Tuba sen arkada sağ tarafta otur' dedi ve yanıma oturdu.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI
Bursa'yı geçtik ama içimizde anlatılmaz bir rahatsızlık var. Karacabey yakınlarında bir kamyonun yolun kenarında sağa park ettiğini gördük. Araba sola kaydı. Karşıdan başka bir kamyonun geldiğini gördük ve tekrar sağa kaydık. O sırada tam benim oturduğum taraftan kamyonun arkasına çarptık. Çarptığımız anda başımı ve vücudumu koltuğa gömdüm. Çok şiddetli çarptık ve karşı şeride geçtik. Yaklaşık bir dakika kadar kıpırdıyamadım ve nefes almakta büyük zorluk çekiyordum. O sırada kendi kendime 'Tuğba hayatın kaydı, sen felç oldun' dedim. Yani kımıldayamıyorum, nefes alamıyorum. Sonra bir şey oldu ve güçlükle nefes almaya başladım. Durumumun ne olduğunu anlamak için, ellerimi ve ayak parmaklarımı oynattım. O an ki mutluluğumu anlatamam. Daha sonra beni hastaneye kaldırmışlar. Bu arada öğrendim ki beni sevenler hastaneye başvurmuş kan vermek için. Yoğun bakımdan normal odaya çıkarken sevincimden ağladım. Artık hayata daha farklı bakıyorum."

Alper URUŞ (Haber Merkezi)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır