kapat

02.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Burası İstanbul!
Kamyon şoförü reflektör yerine muavinini demirlerin üzerine bindirdi... Bir otomobil de yolu kapattığı için ateşe verildi...

SIRADAN GÖRÜNTÜ!
Dünyanın başka ülkelerinde yaşansa insanları hayretlerle düşürecek olaylar İstanbul'da olunca ne yazık ki hiçbirimizi şaşırtmıyor, sıradan görüntüler haline geliyor. İşte bu görüntülerden iki tanesi haftasonu İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Şişli'de yaşandı. Yer: Abide-i Hürriyet Caddesi. Saat: 23.00..

ARKADA BİRİ VAR
Bir inşaat firmasına ait kamyon uzun demirler taşıyarak caddede ilerliyor. Demirler kamyonun arkasından sarkmış yerde sürünüyor. Ne bir uyarıcı levha ne de ışıklı bir reflektör var... Peki bizim uyanık şoförümüz ne yapmış!.. Demirlerin üzerine reflektör yerine muavini oturtmuş ki arkadan gelenler demirleri farketsin!..

EL SALLIYOR
Arkadaki zavallı da vurdumduymazlıkta şoförden farksız. Hayatı tehlikede olan sanki o değilmiş gibi etrafa gülücükler dağıtıyor, el sallıyor, otomobilleri dikkatli olmaya çağırıyor... İkinci olay ise Pangaltı Caddesi Karabatak Sokak'ta yaşandı. Hurdacının önünde 6 aydır bekleyen Chevrolet marka otomobil kundaklandı.

YOLU KAPIYORMUŞ!
Tabii bu olayda asıl ilginç olan otomobilin bir hafta içinde 4'üncü kez kundaklanmış olmasıydı. Gerekçe ise daha da ilginç: Otomobil yolu kapıyordu... İtfaiye geldi, söndürdü ve gitti... İşte İstanbul'un sokaklarından iki ayrı manzara... Fazla söze gerek yok. Burası İstanbul. Burada kuralsızlığın kuralları hüküm sürüyor...


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır