kapat

21.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Hem adıyla hem tadıyla ünlü: Filibe
Filibe Köftesi, Domatesli Penne ve Tiramisu sevenler için farklı bir mekan

Her gün binlerce kişinin alışveriş yapmak ya da gezinmek için uğradığı Teşvikiye, farklı damaklara hitap eden restoranlarıyla da hemen herkesin iştahını kabartır. İşte bunlardan biri de Filibe köfteci & pastacı cafe.

Filibe köftesiyle ün salan bu restoranda köftenin yanı sıra çok geniş bir mönü de bulunuyor. Salata, krep, sandviç, omlet, tost, hamur yemekleri ve günün özel yemeği mönüyü oluşturan lezzetler. Filibe Dürüm, köfte, şiş ve beytiden oluşan Filibe Special, Domatesli Penne ile Tavuklu Mantarlı Krep gerçekten lezzetli gözüküyor. Eğer et ve hamur işi yemek istemiyorsanız kömür ateşinde pişirilerek oluşturulan Vejeteryan Salata, Garden Salata ile Sebzeli Omlet denemeniz gerekenlerden. Tüm bu lezzetlerin yanı sıra jambon, keçi peynir, mantar, domates, kekik ile çarliston biber karışımı Filibe Tost hem doyurucu hem de çok lezzetli. Bu arada restoranda ayrıca her gün farkıl tadlar içeren günün yemeği de bulunuyor.

Restoran yemekleri kadar tatlılarıyla da iddalı. Profiterol, Brownie, Böğürtlenli Cheese Cake ve Tiramisu, kahveyle birlikte sizi bekliyor. Restoran öğle saatlerinden akşam 22.00'ye kadar açık. TEL: 0 212 259 17 78

METE TANSU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır