kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
G.Saray mazide
"Türkiye'de doğruları söyleyince uzaklaştırılıyorsun. UEFA Kupası'ndan sonra en azından bir mektup bekledim. Kırgınım. Terim'in yerini doldurmak zor. Takımda disiplin kaybolmuş."

G.Saray'dan Rangers'a transfer olan ve bugün 14 sene oynadığı sarı-kırmızılılara karşı forma giyecek olan Tugay, "G.Saray'da bir kişiye kırgınım. UEFA Kupası'nda benim de payım vardı. En azından bir kağıt parçası, bir telefon beklerdim. Yalnız Bahçelievler Belediyesi'nden büst açılışı için davetiye geldi. Türkiye'de doğruları söylemeye başlayınca, hakkını isteyince uzaklaştırılıyorsun. Hakan'a da böyle oldu" ifadesini kullandı. Tugay'ın Başkan Faruk Süren'i kastettiği bildirildi.

G.Saray başarılı olur
Fatih Terim'in ayrılmasından sonra disiplinin kaybolduğunu belirten Tugay "Umarım arkadaşlarım toparlanır. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Eleştiriler insafsız. G.Saray, her kötü maçtan sonra iyi oynar. 14 yıl ekmek parası kazandığım camiaya karşı sahaya çıkmak çok zor. Taraftar beni tribünlere çağırabilir. Ama bizler profesyoneliz. Üzerimde baskı oluşmasına izin vermem" diye konuştu.

Hagi iki yüzlü
İskoç ekibinin teknik direktörü Dick Advocaat ise, "G.Saray grubun favorisi. Real Madrid maçına bakarsanız geçen sezona göre daha iyiler. Diğer maçlara bakarsanız daha kötüler. Hagi, çok değerli bir futbolcu. Ama iki yüzü var. Monaco maçının ilk yarısında sahanın yıldızıydı. İkinci yarıda ise takımı yakan adam oluyordu" yorumunu yaptı.

Jardel'i boksöre benzeten Advocaat, "Ayaklarından çok vücudunu kullanıyor. Ama iyi bir golcü. Ceza alanı içinde çok tehlikeli. Ceza alanı dışında hiç yok" dedi.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır