kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Hamza'dan çifte zafer

Minderdeki tek tesellimiz
5 güreşçinin döküldüğü grekoromende Hamza tesellisi... Dünya ve olimpiyat şampiyonu Yerlikaya, grubundaki 2. maçta Alman Thomas Zander'i 5-1 yenip çeyrek finale çıkarken, aynı maçta 2 galibiyet aldı. Hamza, Atlanta 96'nın finalinde de yendiği rakibi önünde ilk yarıyı 1-0 geride bitirdi. 2. yarıda ise 2-1 öne geçti. 1 fark galibiyete yetmediği için uzatmaya geçildi, başka puan çıkmayınca Hamza maçı 2-1 kazandı

Adalet yerini buldu
Ancak, Almanlar bu sonuca itiraz ettiler ve hakemlerden video görüntülerini izleyerek yeniden puanlama yapmalarını istediler. Galibiyetini ilan eden Hamza, kendinden emindi. Hakemler, itiraz üzerine maçı bir kez de videodan izleyerek karar verince sonuç Almanlar için tam bir şok oldu. Çünkü maç sırasında Hamza'nın bir kündesi gözden kaçmış, bunun için gerekli olan 3 puan güreşçimize verilmemişti.

130'da Fatih Bakır elendi
Böylece bant görüntülerinden sonra güreşçimiz karşılaşmayı 5-1 kazandı. Bu arada 130 kiloda Fatih Bakır ise grubundaki 3. maçında Çek Cumhuriyeti'nden rakibi Vala'yı 3-0 yenmesine rağmen elendi ve olimpiyatlara veda etti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır