kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
'Vatandaş artık hayatından bezdi'
Yılmaz: "Yaşanan tıkanıklıklar vatandaşı hayatından bezdirdi. Bu tıkanıklıkları yok etmek görevimiz..."

Aksaray'a giden ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz; programın ilk bölümünde Aksaray Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada demokrasi ve özgürlüklere ilişkin sıkıntıların sorunları daha da ağırlaştırdığını belirten Yılmaz şöyle devam etti:

"VATANDAŞA YAZIK"
"Her konuda görünen tıkanıklık insanımızı, hayatından bezdirme noktasına getirmiştir. Bu tıkanıklıkları aşmak ve insanımızın hayatını kolaylaştırmak için yapacağımız çalışmalar aynı zamanda AB'ye uyum çalışmalarıyla da birebir çakışmaktadır. Türk insanı devletin yapısı ve işleyişinin düzeltilmesi konusunda genel bir beklenti içindedir. Bu beklentileri karşılamak öncelikli görevimizdir."

Yılmaz, Kamber Demir'in babası adına yaptırdığı Hacı Mustafa Demir İlköğretim Okulu'nun temelini atarken de ise şöyle konuştu: "Eğitim meselesini çözersek, çocuklarımızı iyi yetiştirirsek, Türkiye'nin bütün sorunlarının çözümü için en önemli adımı atmış oluruz. Türkiye'de ilköğretim çağında 15 milyon çocuk var. Eğitim meselesinde beklemeye tahammülümüz yok. İşte bunun için hayırsever vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır