kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
İnek Şaban yine güldürecek
Hababam Sınıfı, 7'nci kez beyazperdede. İnek Şaban'ı Cem Yılmaz'ın canlandıracağı filmde Erbil ve Bayülgen de rol alıyor

Rıfat Ilgaz'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan Hababam Sınıfı'nın İnek Şaban'ı, Güdük Necmi'si ve Damat Ferit'i yeniden izleyicinin karşısında. "Hababam Sınıfı" serilerinden 2 filmin yönetmeni Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, babasının görevini bu kez yapımcı olarak sürdürecek. Eğilmez, Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen ve Cem Yılmaz'ı aynı filmde buluştururken "Hababam Sınıfı"nın haylaz öğrencilerini canlandıran eski oyuncu kadrosu da unutulmadı. Haylazlardan hayatta kalanlar yeni filmde öğretmen olarak kameranın karşısına geçerek.

KÜÇÜK SUNAL DA VAR
Filmde, Kemal Sunal'ın canlandırdığı İnek Şaban tiplemesini Cem Yılmaz, Tarık Akan'ın canlandırdığı Damat Ferit tiplemesini Mehmet Ali Erbil ve Halit Akçatepe'nin canlandırdığı Güdük Necmi tiplemesini Okan Bayülgen canlandıracak. Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal da filmde öğrenci olarak rol alacak. İnek Şaban, Damat Ferit ve Güdük Necmi'nin dışında Tulum Hayri, Domdom, Kel Mahmut, Hafize Hanım rolleri filmin yeni versiyonunda da yer bulacak. Halit Akçatepe, Tarık Akan'a da filmde öğretmen olarak rol almaları için teklif götüreceğini söyleyen Ferdi Eğilmez, çekimlere nisan ayında başlayacak.

ASKER DÖNÜŞÜ
Yayınlandığı dönemde hatta 20 yıl sonra bile izlenme rekorları kırarak yediden yetmişe her yaştan izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran "Hababam Sınıfı"nın yeni ekibi yapımcı Ferdi Eğilmez, oyuncular Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil oldukça heyecanlı. Askerlik görevini sürdüren Cem Yılmaz, tezkeresini alır almaz kameranın karşısına geçecek.

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır