kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
KISA KISA KISA

Meltem'in acı günü
Meltem Cumbul'un annesi Güner Cumbul dün gözyaşları arasında toprağa verildi. 8 yıl önce de ağabeyini kaybeden Meltem Cumbul, annesini kaybetmenin acısıyla ayakta durmakta zorluk çekti. Ablaları Funda ve Yonca'nın yanında başsağlığı dileklerini kabul eden Meltem Cumbul'a bir süre önce vefat eden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal da moral desteği verdi. Meltum Cumbul'un babası Sedat Cumbul, cenazeye gelenlerle tek tek ilgilendi. Güner Cumbul'un cenazesi Fenerbahçe Cami'nde kılınan öğle namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mehmet ÇALIŞKAN

Travesti duruşması
E-5 Karayolunun Merter mevkiinde, 20 Haziran 1999 tarihinde bir otonun çarpması sonucu yaralanarak Haseki Devlet Hastanesi'ne kaldırılan "Gülçin" isimli travestinin arkadaşları, "memura mukavemet ve kamu malına zarar vermek"ten hakim karşısına çıktı. Gülçin'in arkadaşları, Haseki Hastanesi'nin camlarını kırmış, polise de falçata ve bıçak çekmişti. Travestiler, olay günü arkadaşlarını ziyarete gittiklerini ancak polislerin 'Siz i... değil misiniz' diyerek kendilerini kelepçelemek istediğini ve başlarına copla vurduklarını söylediler. Duruşma, olaya karışan polis memurlarının travestilerle yüzleştirilmesi için erteledi.

Mustafa KAYA (SHA)

Picasso'ları dörtledik
İzmir ve Şanlıurfa'da ele geçirilen 3 Picasso tablosundan sonra, bir tablo da Mardin'de ele geçirildi. Adana polisi tarafından yapılan açıklamada, Ankara'da incelenen tablonun orijinal olduğu belirtildi. 60x82 sanitmetre boyutlarındaki 20 trilyon liralık tablonun Kuveyt Kraliyet Sarayı'ndan çalındığı tahmin ediliyor.

TABLO, Mali Şube ekiplerinin alıcı kılığına girip satıcılara randevu vermesi üzerine ele geçirildi. Derviş Sarıboğa, Erol Sarıboğa, Fevzi Beçer, Ali Omuk ve Ali İ. adlı satıcılar, tabloyu iki kişiden satın aldıklarını, ancak sonra paraya ihtiyaç duydukları için satmaya karar verdiklerini söyledi.

Nazan ERDEM


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır