kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
2 deprem çocuğu yandı
Hendek'te elektrik kontağından çıkan yangında depremzede ailenin sığındığı baraka, iki küçük kardeşle birlikte kül oldu.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir barakada çıkan yangında 2 çocuk yanarak feci biçimde yaşamını yitirdi.

Olay dün akşam saatlerinde Hendek ilçesine Bağlı Çakallık Köyü'nde meydana geldi. 17 Ağustos depreminden sonra Çakallık köyünde yaşayan Balıkçı ailesinin Orman İşletmesi mevkiinde kurduğu barakada elektrik kontağından yangın çıktı. Elektriğin kısa devre yapması sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Bu sırada içeride uyumakta olan Haşim (4) ve Ufuk Balıkçı (1.5) kardeşler paniğe kapılarak korkuyla dışarı çıkmaya çalıştılar. Ancak barakada bulunan tüpgazın patlaması ve alevlerin tüm binayı sarması yüzünden iki kardeş çevredeki vatandaşların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

ANNE-BABA EVDE YOKTU
Yangın sırasında anne Fadime Balıkçı'nın tarlada çalıştığı baba ismail Balıkçı'nın da köy dışında olduğu öğrenildi. Balıkçı ailesi çocuklarının ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BARAKADA FACİA
Kısa sürede yayılan yangında tüpgazının patlaması yüzünden kurtarma çabalarını sonuçsuz kaldı. Çevreden yetişenler 4 yaşındaki Haşim ile 1.5 yaşındaki Ufuk Balıkçı'nın yanışını çaresizlik içinde izlediler. Acı haberi tarlada çalışırken öğrenen anne Fadime ve köyün dışında bulunan baba İsmail sinir krizi geçirdi.

MURAT UYGUN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır