kapat

27.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Almanlar'ın en çok izlediği Türk
Alman halkını televizyon karşısına kilitleyen Big Brother adlı yarışma programının en fazla ilgi gören ismi Türk kızı Ebru. Şimdi herkes 30 Eylül'deki ilk elemenin sonucunu bekliyor

Tüm izleyicileri televizyon karşısına bağlayan Big Brohter (Büyük Birader) adlı yarışmanın 17 Eylül'de başlayan Almanya versiyonu tüm heyecanıyla sürüyor. Yarışmaya katılan Türk kızı Ebru Kayman ise Alman izleyicilerin en çok merak ettiği isimler arasında başta geliyor. İzleyicilerin büyük çoğunluğu 'kim daha önce seks yapacak?' sorusunun cevabını merak ediyor. Bu bahsin başrol oyuncularından Ebru'nun ne zaman biriyle birlikte olacağı ya da hiç olup olmayacağı çok merak ediliyor.

Ailesi kızgın
Ebru yakın zamana kadar hareketlerine çok dikkat ediyor, herkes banyoya çıplak girme cesareti gösterirken o duşunu bikinisi ile yapıyordu. Erkeklerle arasına belirli bir mesafe koymayı da ihmal etmemişti. Ancak Ebru'nun son zamanlarda yayınlanan görüntüleri, özellikle de Avusturya asıllı Walter ile yakınlığı Almanya'da yaşayan Türkler ve ailesi tarafından sert tepkilere neden oldu. Baba Kemer Kayman, "Benim böyle bir kızım yok" derken, anne Firaz Kayman "Yanlış bir şey yapmasından, biriyle birlikte olmasından çok korkuyorum. Ne yapmaya çalışıyor, anlamıyorum" açıklamasını yaptı.

'Seks yapacak mı?'
Bu arada sık sık birlikte görüntülenen Walter ile Ebru, yakınlıklarına rağmen sürekli dinlendikleri için fazla konuşmaktan kaçınıyorlar. Çok özel durumlarda ise yazışıyorlar. İkili dün Alman BILD gazetesine manşet oldu ve "Big Brother'da Türk-Avusturya aşkı alevleniyor mu?" tartışmasını başlattı. Haber, Köln Express gazetesinde ise "Walter ile Ebru yatacak mı?" başlığıyla yayımlandı.

Eleme yakışmıyor
Ebru geçtiğimiz günlerde kameralarla dolu banyoda bikinisi ile duş yapmış ve bu davranışıyla yine gazetelerin manşetlerine yerleşmişti.

5'i kadın, toplam 12 kişinin katıldığı yarışmada her 2 haftada bir seyirciler bir yarışmacıyı eleyecek, birinci olan ise 250 bin Mark'ın (yaklaşık 75 milyar lira) sahibi olacak. Şu anda en çok konuşulan konu ise 3 gün sonraki elemelerde Ebru'nun elenip elenmeyeceği.

'Büyük Birader' tuttu sıra Şişman Birader'de
ALMANYA'DA yarışmacıların her dakikasının internetten izlendiği yarışmalara biri daha eklendi. Alman RTL televizyonunda yayınlanan "Büyük Birader" yarışmasından sonra, şimdi de "Şişman Birader" yarışması yayınlanacak. Sat 1'DE Şubat ayında başlayacak yarışmaya, 100-130 kilo ağırlığında 5 erkek ile 5 kadın katılacak. Yarışmacılar 105 gün içinde kilo vermeye çalışacak. En çok kilo veren yarışmacı, verdiği kilo kadar altınla ödüllendirilecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır