kapat

24.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeter artık
Mecit Çalışkan'ın Sağlık Müdürü koltuğuna oturduğu günden bu yana ambülansların gelmemesi nedeniyle can verenlerin ardı arkası kesilmiyor.. İstanbullular isyanda..

BİTMEYEN TRAJEDİ
İSTANBUL'da hemen her gün insanlık suçu işleniyor. Acilen hastaneye ulaştırılması gereken hastalar, 112 Acil'in gelmeyen ambülansları nedeniyle hayatını kaybediyor.

SEYİRCİ KALIYOR
112 Acil'in bağlı olduğu Sağlık Müdürü Mecit Çalışkan ise bu büyük trajedinin ortadan kaldırılması için kılını bile kıpırdatmıyor, eleştirilere kulak asmıyor, rezalete seyirci kalıyor.

KOLTUĞU BOŞALT
HAYATLARI hiçe sayılan İstanbullular adına Çalışkan'a sesleniyoruz: "Haketmediğiniz o koltuğu boşaltın. Hayat kurtarma servisinin hayat söndürmesine neden olmayın."

Son cinayet Bahçelievler'de

1 SAAT SONRA
YEŞİLDAĞ Sokak'taki apartmanın 4'üncü katından atlayan Seval Aksu, İstanbul'da olay yerine gelmeyen ambülansların son kurbanı oldu. Beton zemine çakılan zavallı kadın için komşularının çağırdığı ambülans tam bir saat sonra geldi.

SON KURBAN
ÇAPA Tıp Fakültesi'ne 1 saat sonra kaldırılabilen Aksu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir çocuk annesi Seval Aksu böylece ambülans cinayetlerine kurban giden son İstanbullu oldu. Bahçelievler halkının olaya öfkesi büyük...


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır