kapat

23.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte şok ifade
"Monaco maçında rakibe kasti vurmadım. Sadece refleks olarak elimi kaldırdım. Her maçta onlarca tekme yiyorum. UEFA, futbol oynayanları korumazsa, sahalarda yıldız kalmayacak."

Hagi'nin karizmasına UEFA da karşı koyamadı. Monaco maçında rakibine dirsek attığı için Romen yıldıza 5 maç ceza veren UEFA, dün Romen yıldızın Cenevre'de verdiği savunmayı yeterli buldu ve "haksız" cezayı 2'ye indirdi. Buna göre Hagi, 28 Eylül'deki Glasgow Rangers sınavı dışında, Şampiyonlar Ligi'nin kalan 3 maçında da forma giyebilecek

"Zaten cezamı çektim"
Disiplin Komitesi'ne yazılı ifadesini sunan Hagi, ayrıca sözlü olarak şu açıklamayı yaptı: "Rakibime kasıtlı vurmadım. Sadece kendimi korumak için refleks olarak kolumu kaldırdım. Geçmiş maçlarda gördüğüm kartların cezasını fazlasıyla çektim. Onların da bu kırmızı karta eklenmesi haksızlık. Her maç onlarca tekme yiyorum. UEFA'nın futbolu güzelleştiren yıldızları koruması gerek. Böyle giderse sahalarda yıldız kalmaz."

15 bin frank para cezası
Hagi'nin açıklamaları karşısında bir hayli etkilenen UEFA yetkilileri, cezayı indirip Romen yıldıza 15 bin İsviçre Frangı para cezası kesmeyi kararlaştırdı. Akşam İstanbul'a dönen Hagi, "Oraya gitmem yararlı oldu. Cezayı haketmediğimi izah ettim. Kendimi anlatma şansı buldum. Onlar da anlayışlı davrandı. Bundan sonra dikkatli olacağım" ifadesini kullandı. Hagi, akşam idmanına çıktıktan sonra İstanbul maçı kampına katıldı.

YAŞAR YALÇIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır