kapat

23.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Koç, bankacılıkta arayı kapatacak
Koçbank Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karaçam, bankanın yeniden yapılandırıldığını, piyasalara daha yaygın şube ağıyla gireceklerini söyledi

Koçbank'ta yeniden yapılanma son aşamaya geldi. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karaçam, stratejilerinin, "Piyasalarda Koç Grubu'na yakışan bir yerde, en önde olmak" olduğunu söyledi. Karaçam, Asya Bankalar Birliği'nin 17. toplantısında yaptığı açıklamada, halen bankada yeniden yapılanma ve yeni stratejilerin uygulamaya geçirilmesi ile uğraştığını bildirdi. Koç Grubu'nun finansal piyasalarda kendi boyutları çerçevesinde, yer alma kararını verdiğini vurgulayan Karaçam, "Hedefler oldukça büyük. Koç'un gücüyle, Koç'un yaratacağı sinerjiyle ve bankanın bugüne kadarki gelişmeleriyle onu yapacağımızı tahmin ediyorum" dedi. Burhan Karaçam, "Bankanın stratejisi bütün piyasalarda Koç'a yakışan bir yerde, en önde yer almak" diye konuştu. Daha yaygın şube ağına ihtiyaçları olacağını dile getiren Karaçam, "Bugüne kadar geç kalınmış birtakım konular var. Önümüzdeki dönemde zamanı iyi kullanarak, aradaki farkı kapatmaya çalışacağız." dedi.

Yeni Genel Müdür Halil Ergür
Engİn Akçakoca`nın istifasıyla boşalan Koçbank Genel Müdürlüğü`ne Halil Ergür atandı. Koçbank`dan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu`nun dün yapılan toplantısında, Engin Akçakoca`nın istifası kabul edilirken, yerine Halil Ergür`ün atanmasının kararlaştırıldığı bildirildi. 1991 yılından bu yana Koçbank Genel Müdürü olarak görev yapan Engin Akçakoca, 2 Ekim tarihinden itibaren görevini Halil Ergür`e devredecek. Koçbank`ın yeni Genel Müdürü Ergür, daha önce Yapı Kredi Bankası`nda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Öte yandan bankanın 4 genel müdür yardıcılığı görevinde de değişikliğe gidileceği belirtiliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır