kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Süren çok terledi
Cimbom'un 17 trilyon kâr hedefli bütçesine 452 kabul, 356 red oyu çıktı. Genel kurula gelen 108 üye oy vermedi. Süren'e göre, hisseler 12 Ekim'de borsada işlem görecek

G.Saray'ın 2000 yılı revize bütçesi 96 oy farkla kabul edildi. Daha önce 55 milyon $ olarak belirlenen gelirler 108 milyon $'a, 48 milyon $ olarak belirlenen giderler 80 milyon $'a çıkarıldı. Olağanüstü genel kurula katılan 916 üyeden 808'i oy kullandı. Bunların 452'si yeni bütçeyi kabul ederken, 356 üye red oyu verdi.

Oylama öncesi söz alan tüm üyeler "Red" oyu vereceklerini söylerken, kongrenin zor geçeceğini gören yönetim kurulu üyeleri de yoğun bir kulis faaliyetine girişti.

'Biz seçildik, Terim atandı'
G.Saray Başkanı Faruk Süren konuşmasında, "100 milyon dolarlık bütçe bizim için sihirli bir sözcüktü. Hisselerimiz borsada 12 Ekim'den itibaren işlem görecek. Açılışı yapacak olan yatırım bankası şirketin değerini 150 milyon dolar olarak belirledi. Stadı 75 milyon dolara yapacak varsa, gelsin hemen sözleşme imzalayalım" ifadesini kullandı. Kimseyi tehdit etmediklerini kaydeden Süren, "Ama bütçe kabul olmazsa tek yol küçülmek. Seçimle gelen bir yönetimin atadığı bir insanla basın yoluyla polemiğe girmesini doğru bulmadığımız için sustuk. Susmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır