kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Piranhalar

Bu kadar çok G.Saraylı oynatmak biraz tuhaf mı oldu? Bana göre kesinlikle olmadı. Doğrusu buydu. Şenol haklı olarak maceraya kalkışmadı. Ali Sami Yen'de takımın iskeletini elbette G.Saray oluşturmalıydı. Ben bu kadroya sadece Ümit Takım'da oynayan Nihat'ı alırım.

Şenol, sahaya sürdüğü 11 ile bizden olumlu not aldı. Ayrıca oyuncularını da iyi motive etmiş. Hepsi gönülden oynadı. Öyle pozisyonlar oldu ki, tribüne kemik sesleri geldi. Özellikle ilk yarım saatte anormal bir pres yaptık.

Geri üçlü mükemmeldi. Hiç zorlanmadılar. Fatih ve Bülent, oyun disiplininden hiç uzaklaşmadılar. Fenerbahçe Kaptanı Ogün, defansın en gerisinde zaman zaman başgösteren tehlikeleri önledi.

Hakan turist gibiydi
Orta alandaki 3 piranha Okan, Suat, Emre, topun olduğu her yerde vardı. Bunlar yorulana kadar koştular. Fizik mücadelenin ön plana çıktığı anlarda gözlerimiz özellikle B.Hakan'ı aradı. Hakan preste bile yoktu. Sanki turistik geziye gelmişti. Hakan-Cenk uyumu da yetersizdi. Kale önünü iyi paylaşamadılar.

Kanatları kullanmayı hep düşündük. Şenol da kenardan oyuncularını bu yönde hep uyardı. Ancak bu işi beceremedik. Son çizgiye indiğimizde de bu kez ortalarımız berbattı.

Bu maçı orta alanda çözeceğimiz daha ilk dakikalarda belli olmuştu. Okan ve Emre ile kilidi açtık. Elbette dileğimiz bunun devam etmesi. Ayrıca oyunu hiç kimse dert etmesin. Bu puan maçıydı ve biz 3 puanı kazanan taraf olduk.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır