kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kraliçeler hep çıplak
Hepsi birbirinden ünlü. Kimi sinemanın, kimi podyumların kraliçesi.

Vazgeçemedikleri bir şey var; çıplaklık. Tatilde olsun, film sahnelerinde olsun ya da özel dergilere verdikleri pozlarda olsun, mutlaka vücutlarını sergiliyorlar. İşte, bu seksi yıldızlardan birkaçı:

SHARON STONE
Annesi, ünlü oyuncu için "18 yaşındayken Sharon, komşularımızın önünde çıplak koşmaktan hiç çekinmezdi" diyor. Temel İçgüdü filminde verdiği cüretkar pozlar ve seks sahneleriyle biranda tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çeken Stone, çıplaklık için ilginç bir açıklamada bulunuyor: Henüz gözler önüne sermediğim bir tek yumurtalıklarım kaldı!

LIZ HURLEY
İngiliz oyuncu Hugh Grant'in eski sevgilisi olan Hurley, "sahip olduğu her !şeyi" sergilemeyi seviyor. Gittiği davetlerde derin dekolteli giysiler tercih ediyor. Tatillerindeyse parazzilerin peşinden ayrılmadığını bildiği halde üstsüz güneşlenip adeta poz veriyor.

PAMELA ANDERSON
Cinsel hayatının en gizli kalmış noktalarını dahi gözler önüne sermekten hoşlananlardan. Dünyanın en seksi kadınlarından biri kabul edilen Anderson, baştan çıkarıcı pozları artık biryana bıraktı. Eski eşi müzisyen Tomyy Lee'den de ayrılan seksi oyuncu, artık "anne" rolünü üstlendi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır