kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zerrin Özer fırtınası
Ünlü sanatçının "Bir Zerrin Özer Arşivi" adlı son albümü 10 gün içerisinde tam 290 bin adet sattı

Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Zerrin Özer'in 15 yıllık müzik geçmişinin kilometre taşlarını oluşturan parçalarını topladığı albümü "Bir Zerrin Özer Arşivi", fırtına gibi esiyor.

Albümün yapımcısı Kiss Müzik yetkililerinin verdiği bilgiye göre, müzikseverlerle 10 gün önce buluşan albüm, çıktığı günden bu yana 290 bin adet sattı. Müzik dünyasının durgun döneminde piyasaya hareketlilik getiren albümde, söz ve müziği Orhan Gencebay'a ait olan, sanatçının çıkış parçası "Gönül" ile "Yalan", "O Yaz", "Dünya Tatlısı", "Bırak Ellerimi", "Olamazdım Senle", "Kıyamam", "Hekimden Sorma", "Kar Tanesi", "Son Mektup", "Gurur Duyarım" gibi Zerrin Özer klasikleri yer alıyor.

EN GÜZEL ŞARKILAR
Albümün en ilgi çekici parçası ise geçirdiği trafik kazasında genç yaşta hayata veda eden Kerim Tekin'in seslendirdiği "Karbeyaz". Tekin'in yakın arkadaşı olan Özer'in sesinin parçaya mikslenmesi yoluyla iki sanatçı, hüzün dolu bu parçayı birlikte seslendiriyor. Zerrin Özer'in Kerim Tekin, ablası Tülay ve sevdiği dostlarıyla çektirdiği fotoğraflarla süslenen albümde sanatçı, hayranlarına "Sizleri tanımadan her şeyi paylaşmak, isimlerinizi dahi bilmeden evinizden biri olmak, senelerce sizlere ulaşmaya çalışmak ve sizlerle teselli bulmak. Hayatımda almış olduğum en güzel hediyedir. Bu albüm de benim sizlere vermek istediğim bir hediyedir" sözleriyle sesleniyor. Müzik direktörlüğü Garo Mafyan'ın üstlendiği albüm, Kiss Müzik etiketini taşıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır