kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Handan şaşırttı
Cenazesinde Gürdal Tosun'a aşkını itiraf eden tiyatrocu Handan Güngör'ün arkadaşları "Duyunca şoke olduk. Meğer ikisi de birbirlerini deli gibi seviyormuş" dedi

Bir Demet Tiyatro"daki "Çırak Tombalak" rolüyle izleyicilerin büyük beğenisini kazanan tiyatro sanatçısı Gürdal Tosun'un cenazesinde ortaya çıkan gizli aşkı Handan Güngör, "Acım çok büyük" dedi. Tosun'un tiyatrodaki çalışma arkadaşları ise iki sanatçının aşkından haberlerinin olmadığını söylediler.

Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü İzmir SSK Eğitim Hastanesi'nde hayata veda eden 34 yaşındaki Gürdal Tosun'un Beşiktaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen cenaze töreninde, tabut başında gözyaşlarına boğulan Handan Güngör, "Hayattayken seni sevdiğimi söylememi istemiştin ama kısmet olmadı. İşte şimdi söylüyorum. Gürdal, sana aşıktım, seni seviyordum" sözleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Beş yıldır çeşitli oyunlarda görev alan Gürdal Tosun ile aynı sahneyi paylaşan Handan Güngür'ün bu açıklamaları çalışma arkadaşlarını da şaşırttı.

ARKADAŞLARI İNANAMADI
Yıllarca bir arada olan ve en küçük sırlarını bile birbirleriyle paylaşan tiyatro arkadaşları, Tosun ile Güngör'ün aşklarından haberlerinin olmadığını belirterek şunları söylediler: "Cenazede Handan'ın konuşmalarını duyunca şoke olduk. Bunca yıl birlikte çalıştık. Ne Gürdal ne de Handan bize hiç bir şey hissettirmedi. Meğer birbirlerini deli gibi seviyorlarmış."

Hayati KILIÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır