kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Bağcan:Kazayı ucuz atlattım
Hatay'da konser vermeye giderken trafik kazası geçiren sanatçı Selda Bağcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada, sol kolunda derin kesikler oluşan Bağcan, ameliyat edildi. Bağcan, "Hiç beklenmedik bir anda taksinin üzerimize sanki uçtuğunu gördük. Gözlerimizi hastanede açtık. Verilmiş sadakamız varmış. Daha kötü olabilirdi" dedi. Bağcan, diğer arkadaşlarının da iyi olduğunu öğrendiğini belirterek, "Gerek hastanede, gerekse kaza yerinde yardıma koşan Antakyalılar bize sahip çıktılar.

Bu bizim tesellimiz oldu. Ancak üzüldüğümüz nokta bize vuran kişinin eşiyle birlikte hayatını kaybetmesi" diye konuştu.

Haluk GÖRÜN

Sembolik Bakü petrolü Ceyhan'da
BAKÜ-Ceyhan petrol boru hattına destek vermek amacıyla 22 Ağustos'ta Bakü'den yola çıkan 26 kişilik motosikletli ekip bir varillik sembolik petrolü Adana'nın Ceyhan ilçesinde BOTAŞ'a teslim etti. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den çıkan ekibin gelmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, boru hattının Eylül 2004 yılında faaliyete geçeceğini söyledi.

Halil BİLEK-Osman BAKIR

Sahte doktor, SSK'da suçüstü yakalandı
Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile İstanbul SSK Hastanesi'nde kendini doktor olarak tanıtıp hasta yakınlarını soyan Muharrem İşkaya önceki akşam aşırı derece alkollü olarak hastaneye gelince yakayı ele verdi. SSK Hastanesi polisi, davranışlarından şüphelenince, İşkaya'ya hangi serviste çalıştığını sordu. Bunun üzerine kaçmaya çalışan sabıkalı sahte doktor gözaltına alındı.

Şefik DİNÇ

Tanker, otomobili biçti: 3 kişi öldü
Ankara Karayolu'da, Cahit Kirişçi'nin kullandığı 06 YB 974 plakalı petrol yüklü tanker, Çankırı yol kavşağından anayola çıkmak isteyen Nurettin Kütükçü (66) yönetimindeki 18 AP 012 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Nurettin Kütükçü, Şahsade Kütükçü (63) ve Muazzez Uysal (72) öldü. Yurdun çeşitli yerlerinde dün meydana gelen kazalarda 16 kişi öldü, 29 kişi ise yaralandı.

Keşan'da 400 hektar orman yandı
Edirne'nin Keşan ilçesinin Saros körfezine yakın bölgesinde önceki gün öğle saatlerinde çıkan yangın, rüzgarın durmasıyla dün kontrol altına alındı. Anız yakılmasından sonra çıktığı sanılan yangını söndürme çalışmalarına başta Keşan olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri, orman işletme müdürlüğü elemanları ve köylülerin yanı sıra askerler de katıldı. Yaklaşık 400 hektar çam ormanının yok olduğu yangına, anız yakmak suretiyle yol açtıkları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına katılan 10 kişi duman zehirlenmesi ve yanıklar nedeniyle yaralanarak tedavi altına alındı.

Yılmaz ÖZKAYA


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır