kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Acil'de dehşet
Çılgın polis memuru, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru silahıyla başına vurarak yaraladı; hemşireleri rehin aldı

Kadıköy Korumalar Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olan Hakan Şener'in kardeşi Burçin Şener, 3 aydır İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde bağırsak enfeksiyonu teşhisiyle tedavi görüyordu. Burçin Şener, önceki akşam, ağabeyinin kendisini ziyarete geldiği saatlerde fenalaştı. Hakan Şener, doktora haber verdi. Ancak Burçin Şener'e müdahale eden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Hakan Kaya ve hemşireler Sevda Kasapoğlu ile Nevriye Dumanlı tüm çabalara rağmen talihsiz adamı kurtaramadılar.

Kardeşinin gözleri önünde öldüğünü gören polis memuru Hakan Şener, bir anda kendisini kaybetti. Etrafa küfürler savuran Şener, belinden çıkardığı beylik tabancasının kabzasıyla Dr. Kaya'nın kafasına ve burnuna vurdu. Hastanede bulunan görevliler Kaya'yı polis memurunun elinden aldı. Ancak Şener servisten çıkarılmak üzereyken tekrar harekete geçti. Bu sefer de silahını serviste bulunan hemşirelere yöneltti.

BAŞKOMİSER İKNA ETTİ
İki hemşire ve doktoru rehin alan polis memuru Hakan Şener, ısrarlara rağmen eyleminden vazgeçmeyince, polise haber verildi. Şehremini Polis Karakolu Başkomiseri uzun uğraşlar sonucu meslektaşını ikna ederek doktor ve hemşirelerin serbest kalmasını sağladı.

Dr. Kaya, Burçin Şener'in ölümünden sorumlu olmadıklarını belirterek, "Hakan Şener'den davacıyım ceza alması için gerekirse Sadettin Tantan'a çıkarım" dedi.

Gözaltına alınan Hakan Şener ise"Doktor ve hemşireler kardeşimin ölümüne neden oldular, ben de onlardan davacıyım" diye konuştu.

Ali BALCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır