kapat

03.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Atv'den 5 büyük bomba
Türkiye'nin en kaliteli kanalı atv, yeni yayın döneminde de iddialı. Ekranlara damgasını vuran kanal, bu sezona 5 dev yapımla giriyor

EN kaliteli film, dizi ve yarışmaları ekranlara getiren, ciddi habercilik anlayışı, benzeri olmayan kadın, çocuk, müzik, magazin, tartışma, haber ve belgesel programları ile her sezona damgasını vuran atv, yeni bir döneme de bomba gibi giriyor.

Bu aydan itibaren titizlikle hazırlanmış pek çok yeni projeyi ekrana sürecek olan atv, yeni yayın döneminin ilk adımını bugün atıyor. Tiryakisi olduğunuz programlarına, izlenme rekorları kıran yerli dizilerine yeni dönemde yenilerini ekliyor. İzleyicilerinin severek izlediği yapımlarını koruyan atv, bu sezon öncelikle iki müthiş yarışma başlatıyor. Bu yarışmalar, dev prodüksiyonları, muhteşem armağanlarıyla olay yaratacak, ekrana damgasını vuracak.

En yeni ve iyi diziler
atv'nin her biri birer ekran klasiği haline gelen "Babaevi", "İkinci Bahar", "Mahallenin Muhtarları", "Böyle mi Olacaktı", "Tatlı Kaçıklar" ve "Reyting Hamdi" gibi diziler yepyeni bölümleri, güçlü kadroları, heyecan dolu öyküleriyle sürerken, bu süper dizilere yeni dönemde yenileri eklenecek. Yeni yerli diziler Türkiye'nin en sevilen oyuncularını bir araya getirecek. Yine birbirenden kaliteli televizyon filmleri ilk kez atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Sonuçta hızla gelişen medya sektöründe mükemmel olamayı ve kaliteyi hedefleyen atv, her dönem olduğu gibi bu dönemde ekrana damgasını vuracak; Türk halkı atv yapımlarından vazgeçemeyecek.

'Aslan Payı'nı kim kapacak?
Televizyon tarihinin en büyük ödüllü ve heyecan verici yarışması 'Aslan Payı' bu gece atv'de başlıyor

Kendine güvenen, riski seven ve çok para kazanmak isteyen yarışmacıların tercihi 'Aslan Payı', Türk izleyicisiyle bu gece atv'de tanışacak. Sunuculuğunu ünlü sanatçı Mehmet Aslantuğ'un yapacağı yarışma Amerika'nın ardından ilk kez Türkiye'de yayınlanacak. Dekoruyla herkesi etkileyecek, popüler kültür ağırlıklı sorularıyla hemen her kesimden insana eşit şans tanıyacak 'Aslan Payı', birbirini hiç tanımayan 6 yarışmacının yer aldığı eleme turuyla başlayacak. Tahmine dayalı eleme sorusu, yarışmacılardan birini saf dışı bırakacak. Cevaba en yakın tahmini yapan ise önemli ayrıcalıklara sahip 'kaptan' olacak. Böylece 5 kişi takım halinde 1 trilyon için hırsını konuşturmaya başlayacak.

Katılmak için...
Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Aslantuğ, 'Aslan Payı'nı seçmesinin nedenini "Bu yarışmada kadın unsuru yok, hostes yok. Keyfi, sorulardaki lezzet ve sunumdan oluşuyor. Aslan Payı çok iyi bir format! Çok özel bir şey sunacağız" sözleriyle açıklıyor. Her Pazartesi Sabah Gazetesi ile birlikte dağıtılan biletler, herkese yarışmacı olma şansı verecek. Bileti ele alıp haftaiçi her gün saat 21.00'den itibaren 0212 315 62 00 numaralı telefonu aramak yetecek. Etibank'ın katkılarıyla gerçekleştirilen, yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı 'Aslan Payı', sürprizlerle dolu ilk bölümüyle bu gece saat 21:00'de atv'de.

'Uzaktan Kumanda' alışkanlık yaratacak
atv'nin yeni sezondaki sürprizlerinden biri de 'Uzaktan Kumanda'... Bu yılın en başarılı filmlerinden 'Fasulye'yi yaratan ekibin imzasını taşıyan bu eğlenceli dizi, yüzünüzdeki tebessümü arttırma konusunda iddialı. Eğlenmek, gülmek, hoşça vakit geçirmek isteyenlerin tutkusu olacak dizi, hayatını adadığı "Mahmut Balaban Channel"ı ayağa kaldırmak, reyting rekorları kırmak ve kasabasını, Anadolu'nun Hollywood'u yapmak için uğraşan işadamı Mahmut Balaban ile ekibinin maceraları ekrana yansıtacak.

Çok güldürecek
'Uzaktan Kumanda'nın başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Betül Arım, Mehmet Çerezcioğlu, Seda Ergin ve Erdal Tekay paylaşıyor. Yapımcılığını Konsey Film'in üstlendiği dizi 9 Eylül'den itibaren her cumartesi atv ekranlarına gelecek.

Ağırlığınız kadar altın kazandıracak
Dünyada ilk kez bir yarışma programını kazanana 'Ağırlığınca Altın' verilecek

TÜRKİYE 9 Eylül saat 21:00'de, dünya prömiyeri atv'de yapılacak 'Ağırlığınca Altın' adlı muhteşem bir yarışma ile tanışacak. Bu dev projenin sunuculuğunu çok yönlü sanatçı Özkan Uğur yapacak. Yardımcı sunuculuğunu ise ekranlardan tanıdığımız güzel yıldız Özlem Conker üstlenecek.

Altınlarla kaplı bir dekorda izleyeceğiniz yarışmaya katılmanın yolu kuyumculardan geçiyor. Bu kampanyaya katılan kuyumculardan yapılacak 100 dolarlık alışverişin ardından elde edilecek biletler, yarışmacı olmanızı sağlıyor. Dünyada bir benzeri daha bulunmayan yarışma, katılımcıları çil çil, külçe külçe altına boğuyor. 4 kişiyle başlayan yarışmada sorulan soruya ilk doğru cevabı veren gerçek yarışmacı olup tartıya çıkacak. Bir bilgi yarışması olan 'Ağırlığınca Altın'da sorulan her soru yarışmacıyı, ağırlığınca altına doğru götürürken, katlanarak artan sayıda da Cumhuriyet altını kazandıracak. Anagold'un katkılarıyla gerçekleştirilen, süpervizörlüğünü Aliş Sağıroğlu'nun, yönetmenliğini Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun yaptığı 'Ağırlığınca Altın', ışıltısıyla gözlerinizi kamaştıracak.

Tok karınla gelin!
Programın sunucusu Özkan Uğur, "Bu yarışma programı çok farklı. Birincisi biz burada insanlara yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tek amacımız insanların ağırlığınca altın kazanması. Zaten bizim 'Üzmeyin Özkan abinizi, gelin, kazanın, gidin' gibi bir sloganımız var. Bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapacağız" diyor. Uğur, yarışmaya katılacaklara bir de tavsiyede bulunuyor: Ne kadar köfte o kadar ekmek. Yarışmaya katılacaklar bu sözü akıllarından çıkarmasınlar ve programa gelmeden önce karınlarını iyice doyursunlar. Çünkü kiloları kadar altın kazanacaklar. Diyetlerini rafa kaldırsınlar.

Günaydın İstanbul Kardeş
atv'de bu sezon aile boyu izleyeceğiniz harika dizilerden biri de 'Günaydın İstanbul Kardeş'... Ünlü sanatçı Volkan Severcan ile genç tiyatrocu Doğa Rutkay'ı buluşturan dizi sımsıcak bir sevgiyi, dostluğu anlatacak güldürü unsurlarıyla gönüllerde taht kuracak.

Yapımcılığını İrfan Tözüm'ün, yönetmenliğini, genç kuşağın başarılı ve ödüllü isimlerinden Çağan Irmak'ın üstlendiği, aralarında Güler Ökten, Nilgün Belgün, Yonca Cevher, Fatma Belgen gibi pek çok ünlü oyuncunun bulunduğu güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek dizide, tüm İstanbul'un sevgilisi D.J. Alican ile onun kalbini fetheden sevimli Sadenaz'ın kimi duygusal, kimi komik, kimi heyecan verici olaylarla dolu öyküsü yer alacak. Tiryakisi olacağınız bu keyifli dizi, Alican ile Sadenaz'ın yakın çevrelerindeki ilginç karakterlerle daha da renklenecek.

Romantizm ile komedinin başarıyla harmanlandığı 'Günaydın İstanbul Kardeş', 11 Eylül'den itibaren her Pazartesi yayınlanacak.

Hülya Avşar 'Savunma'da
YERLİ dizileriyle olay yaratan atv, bu kez de ünlü sanatçı Hülya Avşar'ı tiryakisi olacağınız bir diziyle izleyicilerinin karşısına getiriyor. Yapımını Replik TV Film'in, yapımcılığını Hüseyin Apaydın'ın üstlendiği 'Savunma', ünlü senarist Nuran Devres'in imzasını taşıyor. Dizinin kadrosunda Avşar'ın yanı sıra Ege Aydan ve Ekrem Bora gibi usta sanatçılar da yer alıyor.

Avukatı canlandıracak
Avşar, 'Savunma'da korkusuz bir avukatı canlandıracak. Dizide zeka, taktik ve psikolojik bilgi gerektiren olaylar birbirini kovalayacak. Avşar, bu olaylar ve ardındaki güçlerle savaşacak. Genel Sanat Danışmanlığını Tunç Başaran'ın, yönetmenliğini Yücel Uçanoğlu'nun yapacağı 'Savunma', ünlü avukat Burhan Apaydın'ın danışmanlığında gerçek davaları ekrana taşıyacak. Bu çarpıcı dizi Eylül ayının ikinci yarısında ekranlana gelecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır