kapat

24.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Esas sınav yarın
St.Gallen önünde S.O.S veren sarı-kırmızılı ekipte yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar herkes, dev rakiplerini yenme konusunda iddialı konuştu

St.Gallen karşısında soğuk terler dökmesine karşın 2-2'lik skorla Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde eden G.Saray, yarınki Süper Kupa finali için Fransa'ya uçtu. Özel uçakla Nice'e giden sarı-kırmızılı ekip, oradan Monaco'ya geçti.

Lucescu: Bu kez farklı olacak
G.Saray kafilesindeki herkes Süper Kupa konusunda iddialı açıklamalar yaptı. Teknik direktör Lucescu, "St.Gallen'i hafife aldığımız için ciddi sorunlar yaşadık. Ama Real Madrid maçı böyle olmayacak. Cuma günü (yarın) gerçek G.Saray'ı göreceksiniz. Zaferlerle başladığımız ağustos ayını yine büyük bir zaferle kapatmak istiyoruz" dedi.

Ali Dürüst: Kazanacağız
Basın sözcüsü Ali Dürüst de, G.Saray'ın Türk futbol tarihinde bir çok ilke imza attığını hatırlatarak, "Süper Kupa'da Avrupa'nın en büyük ve en güçlü takımıyla oynayacağız. Bu, Türkiye için gurur verici bir olay. Futbolcularımız iyi konsantre olabilirlerse bu maçı alırız" yorumunda bulundu.

'Rövanş bizim olacak'
Kaptan Bülent, Münih'teki özel turnuvada Real Madrid'e 3-2 yenildiklerini belirterek, "Rakibimizden rövanşı alıp, Süper Kupa'yı Türkiye'ye getireceğiz. St.Gallen maçına bakıp, Süper Kupa için yorum yapanlar yanılacak" ifadesini kullanırken, Avrupa Kupaları'ndaki cezası biten Hagi "G.Saray, yine Şampiyonlar Ligi'nde. Şimdi daha rahatız. Real Madrid maçı çok güzel olacak. Biz tabii ki kazanmak istiyoruz" yorumunda bulundu.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır