kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Defans arayışı
F.Bahçe, kritik randevu için savunmasını garantiye alıyor. Mustafa Denizli, dün iki idmanda da Mirkoviç, Uche, Abdullah ve Serkan (Ömer)'i denedi

4-4-2'ye mecburi dönüş
F.Bahçe'de teknik direktör Mustafa Denizli, G.Birliği maçına 4'lü defans ile çıkmayı planlıyor. Mustafa Doğan'ın sakat ve Ogün'ün de cezalı olması sarı-lacivertli takımda sıkıntı yarattı. Denizli dün yaptığı iki idmanda da defansta Mirkoviç, Uche, Abdullah ve Serkan'ı yan yana oynattı. Denizli akşamki antrenmanda sağ kanatta önce Serkan'a daha sonra da Ömer'i bu mevkide denedi. F.Bahçe'nin patronu bu hafta takımını 3-5-2 yerine 4-4-2 sistemi ile sahaya sürmeyi planlıyor.

Johnson İstanbulspor'da
Başkan Yıldırım ile Denizli dün öğleden sonra bir yemek yedi. İkili takımın son durumunu değerlendirdi. Bu arada Denizli tüm futbolcularına özel röportaj yasağı getirdi. Ayrıca 2 idman arası kimse tesislerden ayrılamayacak. Öte yandan satış listesine konan Ganalı Johnson, İstanbulspor'a kiralandı. İstanbul Genel Menajeri Sezgin, dün Johnson için başkan Yıldırım ile biraraya geldi. Görüşme sonrası Yıldırım, Ganalı'yı 1 yıl için İstanbul'a verdi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır