kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tesis şampiyonu
100 Gönüllü 100 Tesis Projesi kapsamında İstanbul'a çok sayıda spor alanı kazandıran Bayram, çalışmalarıyla illere de öncülük yapıyor

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram'ın öncülüğünde 6 ay önce başlatılan 100 Gönüllü 100 Tesis Projesi meyvelerini vermeye başladı. Bayram, Burhan Felek Kompleksi'nin içindeki Milli Takımlar Eğitim Merkezi'nden sonra, Cankurtaran Sahası'nı da hizmete açtı. Kartal'daki Gürbüz Refioğlu Stadı'nın küçük eksiklerinin de en geç 1 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Hedef her ay bir tesis
6 ay gibi kısa bir sürede büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vedat Bayram, "Bir yandan yeni tesisler açarken, öbür taraftan temeller atıyoruz. Hedefimiz her ay bir tesis açmak. Bir zincirin halkaları gibi yeni tesisleri Türk sporuna kazandıracağız. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulup, birer spor adamı olmalarında bu projenin büyük rol oynayacağına eminiz" ifadesini kullandı.

9 trilyon kaynak yaratıldı
Proje sayesinde işadamlarının spora destek verdiğini söyleyen Bayram, "Yaratılan toplam kaynak 8-9 trilyon liradır. Bu uygulama ile İstanbul'un tesis açığını kapatacağız. İşadamlarımıza, sponsorlarımıza, bize büyük destek olan Spor Bakanımız Fikret Ünlü'ye, Genel Müdür Kemal Mutlu'ya ve Vali Erol Çakır'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tüm illere örnek olduk
Vedat Bayram, tesisleşmede yaptığı büyük atılımla spor teşkilatının diğer birimlerine de öncülük yapmış oldu. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, akılcı politikalar uygulandığı takdirde tesis fakiri olan Türkiye'de, gençlere yeterince spor alanı açılabileceğini gösterdi.

ERKAN KOYUNCU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır