kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yalova'yı tehdit ettiler
SEKA Dalaman İşletmesi'nin özelleştirilmesini isteyen Bakan Yalova'ya telefonla "Çocuğun var değil mi? Onu iyi koruyun!" tehtidi geldi

SEKA Dalaman İşletmesi'nin özelleştirme ihalesinin iptal edilmesini isteyen bazı kişiler, Devlet Bakanı Yüksel Yalova'ya tehdit mesajları gönderdi. Bakan Yalova'nın ev telefonunu arayan kişiler, "Çocuğunuz var değil mi? Onu iyi koruyun" mesajı bıraktılar.Yalova'ya göre tehditler ihaleye girmeyip Ortak Girişim Grubu kurulmasını isteyen firmalardan geliyor.

Özelleştirme ihalesinin açık ve şeffaf yapıldığını hatırlatan Yalova, kendisine getirilen bu özelleştirme uygulamasını Özelleştirme Yüksek Kurulu'na sunduğunu belirterek, tehditlerle ilgili şunları söyledi:

"Bütün bunlara rağmen evimi arayan kişiler, (ekmeğimizle oynadın, bu sizin yanınıza kalmayacak. Çocuğunuz var değil mi? Onu iyi koruyun, ağır ödeyeceksin bunu Aydınlı) diye mesaj bırakıyorlar. İhaleye katılmayan firmalar, SEKA ile süren işleri bozulmasın diye tehdit ve tahrik içindeler. İhaleyi kazanan firma, uluslararası ve ulusal değer tespitlerine göre burayı aldı. 5 yılda 100 milyon dolar. Dalaman'ın ve namusuyla ekmeğini kazanan binlerce insanımızın istikbalini riske edemem, tehditlere boyun eğmem, doğru bildiğim yolda yürürüm."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır