kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Hagi'sizlik

G.Saray, ilk maçtan iyi bir skorla dönmüştü. Kalitesiyle ve kendi sahasında bir kazaya kurban gitmezdi. Zor da olsa beklenen oldu. İsviçre takımlarını eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne kalma alışkanlığını sürdürdü. Ancak özellikle ilk yarıda ve maçın sonlarında zorlandı. Aslında bu çok yadırganmamalı. Çünkü St.Gallen için kaybedilecek bir şey yoktu. Zaten ilk maçtaki skorla turu güçlü rakibi G.Saray'a bırakmıştı. Bu yüzden cesaretle iyi mücadele etti ve G.Saray'ın üstüne gitti.

Lucescu, maç öncesi St.Gallen'in özellikle ölü toplarda çok başarılı olduğunu söylemişti. G.Saray, bunu bile bile yan atıştan bir gol yedi. Bu, G.Saray'ın defans oyuncularının kabahati olduğu kadar çalışılmış ve mükemmel kullanılan bir atıştı ve gerçekten güzel bir goldü.

St.Gallen'in forvetinde oynayan iki çabuk adam Gane ve Amoah zaman zaman G.Saray defansına sıkıntı yaşatan oyuncular oldular.

Sarı-kırmızılı ekip sanki Erzurum'a 7 gol atan takım değildi. Aslında biraz da öyle. Çünkü Hagi gibi bir büyük ustası yoktu. Hele yerine oynayan oyuncu Marcio ise ve dün akşamki o kötü görüntüsündeyse bu çok doğal. Niye Marcio demek istemiyorum. Çünkü Brezilyalı yıldız ne olursa olsun bu kadar kötü olmamalıydı. Tüm topları kaybetti. Orta sahayı rahatlatabilecek koşuları hiç yapmadı.

G.Saray takımı fazla koşmayan Jardel'e katlanacak. Çünkü gol atıyor ve zaman zaman Brezilya rüzgarlarını da estiriyor. Penaltı kazandığı pozisyondaki hareketi bilerek mi yaptı anlaşılmadı ama gerçekten çok güzel kazanılmış bir penaltıydı.

Okan görevini yaptı
Taraftar, Erzurumspor maçında medyayı suçlamıştı. Oysa dün akşam tribünlerde ilginç olaylar oldu. Kapalı ile Açık Tribün'de bir grup birbirlerine girdiler. G.Saray ikinci golü atınca Açık Tribün'deki grup rakip takım taraftarı gibi sustu. O zaman hatayı dışarıda aramak niye?

G.Saray'da saha içi ayıplarını kapatan bir bölge var. Orta alan. Özellikle Okan'ın dün akşamki mücadelesi görülmeye değerdi. Müthiş bir mücadele sergiledi. İlk golü rakip kendi kalesine attı ama Okan o kadar güzel getirdi ve ortaladı ki rakip de olsa buna vurmadan yapamadı. Emre ve Suat da her zaman olduğu gibi yine Okan'la beraber orta sahayı sırtladılar.

Dün akşam G.Saray, özellikle son dakikalarda Taffarel'in hatasıyla yediği garip golden sonra çok zorlandı. Neyse ki panik havasıyla bir gol daha yemedi de gece kötü bitmedi.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır