kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"İbrahim Bey'in evi herkese açık"
DERYA Tuna'nın "İbo'nun Asena'dan başka bir sevgilisi daha var" diyerek ismini verdiği Ayşegül Yıldız, SABAH'a yaptığı açıklamada, Tuna'nın iddialarını yalanladı.

"Bu iddiaları çok komik buluyorum. İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü yalnızca işimi yapmaya çalışıyorum" diyen Yıldız, televizyonculuğa İbrahim Tatlıses'in yanında başladığını söylüyor.

İBO YÜZÜK ALDI MI?
İbo Show'un sokak röportajlarının yanısıra Tatlıses Tv'de VJ'lik de yapan Ayşegül Yıldız, konuyla ilgili soruların muhatabının İbrahim Tatlıses olduğunu söyledi. "İbrahim Bey size yüzük almış doğru mu?" sorumuzu yanıtsız bırakan Yıldız, adının böyle bir olaya karışmasından rencide olduğunu söylüyor.

"SAĞOLSUN YARDIMCI OLDU"
Tatlıses'in kendisine "abilik" yaptığını söyleyen Yıldız, sanatçının yardımlarını doğruluyor. Bunların patron-çalışan arasında yaşanabilecek şeyler olduğunu iddia eden Yıldız, Etiler'deki ev için ise "Ev bulamıyordum, sağolsun o konuda yardımları oldu. Sakın yanlış anlaşılmasın tek başıma kalmadım orda. Burada dizi çekiliyordu. İşi uzayan arkadaşlar burada kalıyordu" dedi.

Ali ÖZTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır