kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fayı asfaltladı!
Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci, Gümüşpala Mahallesi'nin ortasından geçen kırığı, üzerine asfalt döktürüp kapattırdı...

SİSMİK ŞÜPHE SÜRÜYOR
UZMANLAR Gümüşpala Mahallesi'ndeki sürekli heyelanın yeni bir fay hattıyla bağlantısı konusunda ciddi şüpheler besliyor. Mahallede bu konuda geniş çaplı bir araştırma, titizlikle yürütülüyor.

720 METRELİK KIRIK
DEPREMBİLİMCİLER, Büyükşehir ve Avcılar Belediyesi uzmanları heyelanın kaynağını saptamak için bilimsel proje geliştiriyor. Korkutan kırığın uzunluğu 720 metreyi buluyor.

ASFALT GEÇİCİ DÖKÜLDÜ
KIRIĞIN Gümüşpala Mahallesi içinden geçen bölümü Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin talimatıyla asfaltlanıp kapatıldı. Değirmenci, "Bu geçici bir asfalt; gerekirse kaldırırız" dedi.

OLUMLU PSİKOLOJİK ETKİ
DEĞİRMENCİ, derin kırık ve çatlakların halkı korkuttuğunu, bu nedenle "psikolojik önlem" olarak kapatıldığını belirtti; asfaltın ilçede sismik çalışmalara olumsuz etkisi bulunmadığını vurguladı.

HALK GERÇEĞİ ÖĞRENMEK İSTİYOR
GÜMÜŞPALA sakinleri ise çalışmaların bir an önce sonuçlandırılmasını, belirsizliğin noktalanmasını ve gerçeklerin tam olarak ortaya çıkmasını bekliyor; "Asfalt çözümse bütün İstanbul'u asfaltlasınlar" diyor.

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır