kapat

23.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bilişim fuarı globalleşiyor
En önemli teknoloji fuarı CeBIT'le ortak düzenlenen Bilişim2000'e bu yıl 130 bin ziyaretçi bekleniyor

TÜRKİYE, Eylül'de Orta Doğu, Orta Asya, Doğu Avrupa ve Akdeniz bölgelerini kapsayan en büyük bilişim fuarına ev sahipliği yapacak. 6-10 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek Bilişim2000 Fuarı, 11 ülkeden gelen 130 bin katılımcıyı ağırlayacak.

Bu yıl Bilişim2000'in ayrı bir anlamı var. Fuarı düzenleyen İnterpro, dünyanın bir numaralı teknoloji fuarı kabul edilen CeBIT'le ortaklığa gitti. Böylece Türkiye'de düzenlenen fuar ilk kez uluslararası kimlik kazandı. Bilişim 2000 A CeBIT Event'in Türkiye'nin teknolojik gelişimi yanısıra bölge ülkelerinin de teknolojik gelişimine ciddi oranda katkıda bulunacağı ifade ediliyor

"Bilişim 2000 A CeBIT Event", Pazartesi akşam düzenlenen kokteylle start aldı. Bu yıl düzenlenecek Bilişim2000 Fuarı 44 bin metre kare kapılı ve 3 bin metre kare açık alan üzerinde toplam 26 bin metra karelik net sergi alanı sunacak. 6-10 Eylül Tarihleri arasında düzenlenecek fuara 11 yabancı ülkeden katılımcı gelecek. Tüyap Beylikdüzü ve Lütfi Kırdar Fuar ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek fuara toplam 130 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Geçen yıl 17 bin 500 metre kare alan üzerinde 745 şirketin faaliyet gösterdiği Bilişim 1999'a 113 bin ziyaretçi gelmişti.

Organizasyondan sorumlu HİF Hannover Fairs Interpro Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Erdem Özel, fuarın her geçen yıl biraz daha büyüdüğünü söyledi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır