kapat

20.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Jardel'e gol pası verecek adam lazım
Mesut Yılmaz Almanya'daki ilk gününde eşi Berna Yılmaz, kardeşi Turgut Yılmaz, Turizm Bakanı Erkan Mumcu ve bir grup milletvekili ile kentte kısa bir tur attı.

Yılmaz, şehir turu sırasında bir kafede kahve içti. Daha sonra aynı ekip, II. Dünya savaşı döneminde Yahudiler'e kazdırılarak oluşturulan yapay gölün kenarındaki bir restoranda canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği yedi.

RAKİPLER ZORLAYACAK
Yılmaz, Hannover'den bir Alman profesörün yazdığı "Devlette Zorbalığın Tarihçesi" adlı kitabı aldığını söyledi. Türkiye'de bu tür bir kitabın bulunmasının zor olduğunu söyleyen bir gazeteciye Yılmaz, "Onların Nazi dönemi var. Tecrübeleri bizden daha zengin" dedi. Yılmaz, spordan konu açılınca da ligde Galatasaray'ın rakiplerinden iyi olduğunu ancak, rakiplerin Cim-Bom'u zorlayacaklarını söyledi. Beşiktaş-Antalyaspor maçının sonucunu oğlu Yavuz'u telefonla arayarak öğrenen Yılmaz, 'Galatasaray'ın durumunu nasıl değerlendirdiğinin' sorulması üzerine ise "İyi takım oldu. Ama Jardel'in yanına oyuncu gerekli. Gol pası verecek adam lazım" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır