kapat

20.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ajda'nın konser mönüsü
Süperstar'ın Monaco konserinde gecenin mönüsü ünlü işletmeci Metin Fadıllıoğlu'nun sahibi olduğu Club 29 tarafından hazırlandı

Ajda Pekkan'ın Monaco'daki ünlü gece kulubü "Sporting Club"daki konserinde yaklaşık 1000 kişiye verilecek olan yemek Türk imzasını taşıyacak. Ünlü işletmeci Metin Fadıllıoğlu'nun sahibi olduğu Clup 29, gecenin mönüsünü hazırladı.

Süperstar'ın konserine, 25 Ağustos'ta oynanacak Galatasaray-Real Madrid maçı için Monaco'ya gelecek ünlü simaların da katılması bekleniyor. Geleneksel Türk mutfağından oluşan zengin bir mönu hazırlayan Club 29, daha önce de Paris'in ünlü Ritz otelinde Türk mutfağı haftasını gerçekleştirmiş, ve büyük ilgi görmüştü.

BİZİM İÇİN ŞEREFTİR
Paris'ten sonra "ikinci kez milli" olduklarını söyleyen Club 29'un sahibi Metin Fadıllıoğlu "Bu yemek bizim için büyük şereftir" dedi. Fadıllıoğlu şöyle devam etti: "Biz mutfağı kuruyoruz, malzemelerin masrafı ve ahçılar Sporting Club tarafından karşılanacak." Geceye Türkiye'den gelen konukların yanısıra, Cannes ve Nice'de yaşayan ve Monaco müdavimi olan Türkler'in katılması bekleniyor.

Gamze REİSOĞLU)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır