kapat

20.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fuar'da dev kapışma
Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan İzmir Fuarı'nda İbrahim Tatlıses, Seren Serengil ile birlikte sahneye çıkacak. Bu ikilinin en büyük rakibi ise güçlerini birleştiren Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy

Müzik dünyasının devleri, İzmir Fuarı'nda karşı karşıya geliyor. İlk kez Taksim Maksim Gazinosu'nda yaptıkları çalışma ile güçlerini birleştiren Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı, fuarda yine aynı sahneyi paylaşacak. İki dev sanatçının 30 Ağustos'ta Göl Gazinosu'nda başlayacak olan programının alt kadrosu ise, önümüzdeki hafta içinde belli olacak.

İzmir Fuarı'ndaki ilk çalışmasını 1974 yılında yapan Bülent Ersoy, 4 galalık bu yılki fuar çalışmasına çok önem veriyor. Modacısı Yıldırım Mayruk'a iki kıyafet siparişi veren Ersoy, fuarın o eski heyecanının artık kalmadığını söylüyor.

"İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"
Bülent Ersoy'un bu yıl İzmir Fuarı'nda omuz omuza vereceği Muazzez Abacı, İzmir Fuarı için Amerika'daki tatilini yarıda kesti. Kızı Saba ve torununu Amerika'da bırakarak yurda dönen Abacı, "Bülent'le Maksim çalışmamız sırasında Türkiyede yapılmayan bir ilki gerçekleştirdik. Şimdi yine omuz omuza vererek Egeliler'in karşısına çıkacağız" diyor.

AÇIKHAVA'DA SEZEN AKSU
Kübana'nın bu yılki kozu ise İbrahim Tatlıses. Son iki yıl Sibel Can'la birlikte Kübana'da çalışan İbo, bu kez sahnesini Seren Serengil ile paylaşacak. 26 Ağustos'ta başlayacak ve 10 Eylül'e kadar sürecek olan bu çalışma sırasında İbo, Seren Serengil ikilisi, Hande Yener ve Asena'lı kadro ile seyirci karşısına çıkacak.

İzmir Açıkhava Tiyatrosu'nda ise 1-2 Eylül tarihlerinde Candan Erçetin, 5-6 Eylül'de Sezen Aksu-Haris Alexiou ikilisi sahne alacak. Aksu ise 7-8-9-14-15-16 Eylül tarihlerinde İzmirli hayranlarıyla buluşacak.

Tatlıses- Tuna yarın Bodrum'da buluşuyor
FUAR hazırlıklarını sürdüren Tatlıses'in, dört gün önce Amerika'dan dönen Derya Tuna ile Bodrum'da buluşacağı öğrenildi. Ancak buluşma adresinin Tatlıses Otel olmayacağı görüşmenin, Derya Tuna'nın Yalıkavak'taki evinde gerçekleşeceği ifade edildi. Tuna'nın "Bu kadar çok ortada yaşanmış bir olaydan sonra geri adım atmam mümkün değil. Gizli saklı yaşansaydı belki bir kez daha affedebilirdim" dediği söyleniyor.

DANSÖZ ASENA YİNE YANINDA
İbrahim Tatlıses, 18 yıllık hayat arkadaşıyla ayrılmalarına neden olan dansöz Asena'yı İzmir Fuarı kadrosuna aldı. Tatlıses, böylece kolay kolay Asena'dan ayrılmayacağı mesajını verdi. Ünlü türkücünün genç şarkıcı Seren Serengil ile Fuar'da sahneye çıkacak olması sürpriz olarak

İKİ GÜÇLÜ SES
İlk kez Taksim'deki Maksim Gazinosu'nda birlikte sahneye çıkan Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy, bu yıl İzmir Fuarı'na iddialı gidiyor. Türk Sanat Müziği'nin iki güçlü ismi,

"Fuarda anılarımızıtazelemek ve müzik severlerenostalji yaşatmak istiyoruz" dedi


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır