kapat

17.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Güneş tutuldu
"Nerden çıktı bu maç" havasındaki Milli Takım, Boliç ve Topiç'in golleriyle çarpıldı, 2002 öncesi alarm verdi

Şenol Güneş yönetiminde ilk maçını Bosna Hersek ile oynayan A Milli Takımımız 2-0'lık yenilgiyle geri dönüyor. Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkmış bir takımı yenmenin hırsını taşıyan Bosna Hersek'in evinde saldırması, beklediğimiz bir başlangıç oldu.

Boliç'in 15. dakikadaki müthiş hareketleri ve Rüştü'de kalan şutu, yıllarca onun yüzünden saçlarını başlarını yolan F.Bahçeli taraftarlar için "şaka" gibiydi. Hele hele aynı Boliç'in, 39. dakikada Baliç ve Mujcin ile başlayan atağı nefis bir plaseyle gole çevirmesi şaşkınlığımızı zirveye çıkardı.

Gaddar tekme
İkinci yarıda Güneş, Çizme havasını getiren Hakan Şükür'ün yalnızlığını gidermesi için oyuna Ahmet'i aldı. Aynı Ahmet 59. dakikada kaleci Guşo'nun ikramını kibarlığından geri çevirince beraberlikten oluverdik. Bundan sonra açıldık açılmasına ama akıllarda kalan bir tek Hakan Ünsal'ın Salihamidziç'e attığı "gaddar tekme" oldu. Topiç son dakikada acımızı ikiye katladı.

Önümüzde 2 Eylül'de bir Moldova maçı var. 4 yılda tüm hazırlık maçlarını kaybeden ama resmi maçlarda şov yapan bir ülkenin milli takımı olarak, bu yenilgiyi çok ciddiye alalım mı, almayalım mı? Bilemiyoruz doğrusu...

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır