kapat

17.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Başbakan'dan Allah razı olsun...
Başbakan Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit'in Hacıbektaş gezisi dönüşünde yolda fark ederek yardım ellerini uzattıkları, böbrek hastası kör Fatma Bozkurt (33) Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İki böbreği de alınan ve yüksek tansiyon nedeniyle görme yeteneğini kaybeden iki çocuk annesi çaresiz kadın, "Tek isteğim yeniden çocuklarımı görmek" dedi Ecevit ve Rahşan Hanım'ın kendisine yardım edeceğini öğrendiğinde çok sevindiğini belirten acılı anne, Kırşehir Devlet Hastanesi'nde hemodializ makinesinin suyu olmadığı için tedavi göremediğini söyledi. Çalışmayan dializ makinesine üç kez bağlanan Bozkurt, başından geçenleri şöyle anlattı:

YAŞAMAK İSTİYORUM
"Önceleri sadece başım ağrıyordu sonra vücudum şişmeye başladı. Ameliyat oldum böbreklerimi aldılar. Daha sonra da gözlerimi kaybettim. Babam da rahatsızdı ama haftada üç gün beni Kırşehir Devlet Hastanesi'ne götürüyordu. Burada dializ makinesine giriyordum. Ama su olmadığı için dializ yapılamıyordu. Tedavi göremediğim için yine her yerim şişiyordu. Ben ölürüm diye düşünüyordum ama Başbakan Ecevit'ten Allah razı olsun."

Fatih ATİK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır