kapat

17.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Anlaşın atayın
Emniyet Müdürü Hasan Özdemir'in Ardahan Valiliğine, yardımcılarının çeşitli illere atanması üzerine tüm bu makamlar boş kaldı; vekaleten yönetimin daha fazla uzamaması isteniyor...

ZAAF DOĞMAMALI
TÜRKİYE'nin kalbi İstanbul'da polis, Emniyet Müdürü Hasan Özdemir'in Ardahan Valiliği'ne atanması üzerine, 10 gündür vekaleten yönetiliyor. Bu durumun, 10 milyonu aşkın nüfusuyla dev bir dünya kenti olan İstanbul'da polis örgütünün gücü ve etkisinde zaaf doğurabileceğine dikkat çekiliyor.

MAKAMLAR BOŞALDI
ÖZDEMİR'in yanısıra Emniyet Müdür Yardımcıları Hamdi Dilaver, Ercüment Özbeyli, Ercüment Yılmaz, Atilla Çınar ve Niyazi Palabıyık ta, başka illere atandı. Böylelikle tüm yetkili makamlar boşaldı. Müdür Yardımcılıklarına ancak asaleten göreve başlayacak yeni Emniyet Müdürü atama yapabilecek.

ORTA YOL BULUNMALI
SORUNUN, üç iktidar partisi arasında anlaşma sağlanarak ve orta yol bulunarak çözülmesi bekleniyor. İstanbullular, iktidar partilerine sesleniyor: "Sorunu politik arenada değil mantık çizgisinde çözün. Aranızda anlaşıp huzuru en iyi şekilde sağlayacak Emniyet Müdürü'nü saptayın; hemen atayın."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır