kapat

17.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Utanç duvarı yıkıldı
SABAH-İSTANBUL'un haberi üzerine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk emir verdi. KritonCuri Parkı'nı "halka yasak bölge" haline getiren duvarı dozer kepçeleri yerle bir etti

"YIK" EMRİ
Kozyatağı Bayar Caddesi'ndeki Ormen Sitesi yönetiminin, bitişikteki Kriton Curi Parkı'nın kapısına tuğla duvar ördürdüğü yolundaki haberimiz üzerine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk dün sabah Zabıta Müdürü'ne derhal emir verdi: "O duvarı yıkın!"

PARAMPARÇA
Belediye ekipleri parka dozerlerle geldi. Sitenin "Duvar" lakaplı yöneticisi Murat yıldız ve bazı sakinlerin direnişleri para etmedi. Halkın da destekleyip alkışladığı kepçeler "utanç duvarı"nın üzerine yürüdü, sadece 10 saniye içerisinde parçalayıp geçti. Molozlar götürüldü, park yeniden Kozyatağı sakinlerinin oldu..

ALKIŞLARLA
Mahalleye soluk aldıran yeşil alanın özgürlüğe kavuşması, Kozyatağı sakinlerini son derece sevindirdi. SABAH-İSTANBUL'un uyarısı sayesinde gerçekleştirilen operasyonu halk alkışlarla ve sevinçle karşıladı. Başkan Öztürk'e teşekkür yağdı.

Buna göz yumamazdık

OKUDUK, MESAJI ALDIK
Başkan Selami Öztürk, SABAH-İSTANBUL'un uyarısı üzerine mesajı hemen aldıklarını, ertesi gün harekete geçip duvarı ortadan kaldırdıklarını belirtti. Öztürk, "Kadıköy gibi uygarlık simgesi bir ilçenin göbeğinde, böyle bir kural tanımazlığa göz yumamazdık. Bizi uyardığı için SABAH-İSTANBUL'a teşekkür borçluyuz" dedi.

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır