kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Scala'dan tepki: Savaşa gelmedik
Beşiktaş'ın İtalyan teknik adamı, kışkırtma taktikleri karşısında, "Savaşmaya değil maça geldik. Sahaya" kazanmak için çıkacağız. Tur şansımız %50" dedi

Bulgarlar'ın maç öncesi ortamı germesi Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala'yı tedirgin etti. İtalyan hoca, dün Sofya'da Bulgar gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Buraya savaşmaya değil, maça geldik. Zaten bu tür sportiff müsabakaların amacı insanları birbirine yaklaştırmaktır. Biz de sahaya çıkıp sadece maçı kazanmak için uğraşacağız. Tur şansımız ise yüzde 50" diye konuştu.

Sertan sürprizi
Yönetici Berk Ekşioğlu, makbuzunu göstermesine rağmen, vergi borcu olduğu iddiasıyla Bulgaristan'a gidemedi. Siyah-beyazlılar, maçın oynanacağı Gerena Stadı'nda hafif bir idman yaptı. Scala bu idmanda sürpriz yaparak, ilk maçta 16'ya bile almadığı Sertan'ı forvette denedi. Ahmet de idmana çıktı.

Avantaj Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Levski karşısına ilk maçtaki 1-0'ın avantajı ile çıkıyor. Siyah-beyazlılar iki farklı yenilmediği sürece tur atlayacaklar. 2-1 ve daha gollü tek farklı yenilgiler ile her türlü beraberlik ve galibiyet de turu getirecek. Maçı 1-0 Levski alırsa, uzatmalar, skor değişmezse penaltılar uygulanacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır