kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Belediyelere bütçeden verilen payı artıracağız
Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mesut Yılmaz, dün, Erengazi ANAP Teşkilat Merkezi'ni açtıktan sonra partisine ait otobüsle Şile'ye hareket etti

Ömerli'de yapımı devam eden hastane inşaatını inceledikten sonra yine yapımı devam eden İstanbul-Şile-Ağva Otoyolu'nun şantiye bölümünden geçerek Şile'ye ulaşan Yılmaz, restorasyonu tamamlanan Şile Belediye Başkanlık binasını hizmete açtı.

Şile Kaymakamı Kenan Örten, Belediye Başkanı İhsan Çayıroğlu ve yol yapımını üstlenen firmanın sahibi Nazım Bal'dan yol hakkında bilgi alan Yılmaz, daha sonra Şile Belediye Meydanı'nda halka hitap etti. Yılmaz, Şile'nin her seçimde ANAP'ı birinci parti yaptığını ifade ederek Şileliler'e teşekkür etmeye geldiğini söyledi.

Hükümet olarak Belediye Yasası'nı yeniden Meclis'ten çıkarmak için çalışmalarının olduğunu söyleyen Yılmaz, "Önümüzdeki hafta içinde kanun hükmünde kararname çıkaracağız, belediyelere bütçeden verilen payı arttıracağız. Ama asıl Ekim'de yapılacak düzenlemeyle belediyelere önemli ölçüde yetki, sorumluluk, yeni gelir kaynakları sağlayacağız" dedi.

Yılmaz, beraberindeki Turizm Bakanı Erkan Mumcu'yu da Şileliler'e tanıtarak şöyle dedi: "Türkiye'nin en güzel doğal güzelliklerine sahip Şile'yi Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri yapmak istiyoruz."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır