kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kadir'in melekleri
Ünlü aktör bir televizyon dizisi için tam altı mankenle kamera karşısına geçiyor !

Kadir İnanır, "kendi projem" dediği "Derman" adlı TV dizisinde Buket Saygı, Ayşe Hatun Önal, Aysu Baceoğlu, Özgül Kavruk, Başak Sayan, Yasemin Koşal ve Ebru Güzel ile bir basın toplantısı düzenledi. Mankenler, maçoluğuyla tanınan ünlü aktörden korkmadıklarını söyledi. İnanır ise "Hele çekimler başlasın o zaman görürüz" dedi.

"NELER DEĞİŞMİŞ"
Selin Toktay ve Tuğba Özay'ın son anda kadrodan çıkartıldığı dizide Nebahat Çehre de rol alıyor. Mankenlerin gazetecilerden gördüğü ilgiye şaşıran Çehre, "Biz çok geri kalmışız. Neler değişmiş. Ama sevenlerime kendimi göstereceğim" diye konuştu. Önceki gün Yeniköy Süleyman Nazif Bar'da tanıtımı yapılan dizide mankenlerin dışında Haluk Kurdoğlu, Eşref Kolçak, Müge Oruçkaptan, Faruk Bülent Bilgiç ve Tanju Gürsu gibi ünlü isimler de oynuyor.

Aydın Söke'deki Adnan Menderes Çiftliği'nin plato haline getirilerek çekilecek filmde, arazi mafyasının öldürdüğü belediye başkanının yerine şehirden gelerek başkan olan idealist Derman Bey'in mücadelesi ve yaşamı anlatılıyor. Geçtiğimiz yıllarda arazi mafyası tarafından öldürülen Kuşadası Belediye Başkanı ve arazi çatışmalarına neden olan Kuşadası diziye ana konu olmuş.

Bülent İPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır