kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hülya ve Kaya ayrılıyor
"Eğer gözlerimle görürsem Kaya'yı boşarım" diyordu Hülya Avşar. Hülya, Kaya ile Biricik Suden'in yakınlaşmasını henüz gözleriyle görmedi. Ancak bu taptaze aşk pek "göz" ardı edilecek gibi değil

Mekan, İstanbul'un en gözde eğlence mekanlarından Laila... Hülya Avşar'ın eşi Kaya Çilingiroğlu ile sosyetik güzel Biricik Suden'in kalabalık içindeki yakınlaşması ve samimiyeti görenleri hayrete düşürüyor. Ve bir süre sonra öpüşmeye başlıyorlar.

O gece orada değildim ama çok yakınlarında bulunan bir dostum anlattı. Ertesi sabah Hülya aradı, kardeşi Helin ile ilgili bir şeyler söyledi. Sonra konu eşinin müthiş aşk dedikodusuna geldi. "Biricik ile Kaya çocukluk arkadaşı. Böyle bir şey olamaz. Biliyorsun Kaya gece hayatında sürekli dolaştığı için herkesle zaman zaman böyle dedikoduları çıkıyor. Ama böyle bir konuyla gündeme geliyorsa, buna izin veriyorsa, hak ediyor demektir." dedi. Hülya bu konularda asla Kaya ile muhatap olmaz, hiç soru sormazmış. Çünkü o zaman işin sonu kötü olurmuş.

Hülya çok akıllı, çok gururlu bir kadın. "Canı çekiyorsa yapsın. Bunları yapıyorsa sonucuna da katlanır" dedi.

HAYAT BENİ SIKIYOR
Bu telefon konuşmasından 5-6 saat sonra Laila'dayım. Merdivenlerden iner inmez Kaya Çilingiroğlu ile Biricik Suden'i gördüm. Yanlarında birkaç kişi daha vardı. Kaya ile yanyana geldik. Tabii konuşma da hemen bu aşk dedikodusu ile başladı. "Neler oluyor? Bu geri dönüşü olmayan bir adım mı?" diye sordum. "Canım çok sıkılıyor. Hayat beni sıkıyor" dedi.

Hayat dediği evliliği... "Böyle bir şey yapıyorsun. Bu ayrılığı göze almak mı?"

Soruma yanıt verirken ses tonu yaşadığı keyifsizliği açıkça ortaya koyuyordu:

"Hülya ile ayrılsak da bunu hiç çirkinleştirmeden yaparız. Hayatımızdaki en önemli varlığımız Zehra" dedi. Son günlerde eve hep geç gidiyormuş. Belki de Hülya ile konuşmayı, gerçeklerle yüzleşmeyi geciktirmeye çalışıyor. Biz konuşurken Biricik Suden kendini müziğin ritmine bırakmış dans ediyordu. Gözlerini Kaya'dan bir saniye olsun ayırmadı.

BİRİCİK'TEN İTİRAF
Magazin servisinin istihbarat şefleri Sinan Özedincik ile Değer Özergün de o gece Biricik Suden ile konuştu. Suden, ilişkiyi gizlememiş; "Kaya'ya deli gibi aşığım. Onu çok seviyorum. Ayaklarım yere basmıyor. Aramızdaki yakınlığı inkar etmenin bir anlamı yok. Hiçbir şey umrumda değil çünkü çok mutluyum. Ama yine de yuva yıkan bir insan olmak istemediğim için ne yapacağımı şaşırdım" demiş.

Kaya Çilingiroğlu ise çocuklara, "Biricik ile henüz birlikte olmadık ama bu olmayacağımız anlamına da gelmez!" açıklamasını yapmış.

Saatler ilerledi... Mekan boşalmaya başlayınca Biricik Suden ile Kaya Çilingiroğlu deniz tarafına doğru indi. İçkinin, müziğin ve güzel bir İstanbul gecesinin yarattığı ortam onları da etkiledi. Yakınlaşmalar başladı. Vücut dilleri konuştu. Ve sabah 03.30'da onlar hala oradaydı...

Avşar kızının fırtınalı yaşamı
1980'li yılları Tanju aşkıyla kapatan Hülya Avşar, üç yıl önce karnı burnundayken Paris'te Kaya'yla sürpriz evlilik yapmıştı

HÜlya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile tanışmadan önce 1987 yılında, o dönemin en büyük futbol yıldızı Tanju Çolak ile fırtınalı bir aşk yaşamıştı. Yaklaşık iki yıl birlikte oldular. 1991 yılında ise Hülya'nın yaşamına Kaya girdi.

Kaya Çilingiroğlu dönemin en hızlı çapkınlarındandı. Yıllar önce dövdüğü gazeteciyi hastanelik eden, ünlü kadınlarla yaşadığı beraberliklerle medyatik bir çapkın olan Kaya, Hülya Avşar ile birlikte olmaya başladıktan sonra duruldu, sakinleşti.

KAYA KOPAMADI
Ancak Türkiye'nin en güzel, en ünlü kadınıyla beraberdi Kaya Çilingiroğlu. Bu nedenle gözler her an üzerindeydi. Attığı her adım takip ediliyordu. Hülya Avşar gece hayatını sevmiyordu. Kaya ise bu yaşamdan hiçbir zaman kopmadı. Beraberliklerinde bir denge kurdular... Hülya Kaya'ya engellemeler getirmedi, Kaya da haftada iki-üç gece arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıktı.

Ve 8 Ağustos 1997 yılında evlendiler. Hülya Avşar hamileydi. Karnı burnundayken beyaz gelinliğini giydi, bir sürpriz yapıp Paris'teki Türk konsolosluğunda sessiz sedasız evlendi.

15 Ocak 1998 yılında da Zehra bebek dünyaya geldi. Mutlu aile tablosu tamamlanmıştı¥ Ünlü ve güzel bir kadın, çoğu insanın tanımlamasıyla karizmatik bir erkek ve dünyalar güzeli bir bebek¥ Ancak dışarıdan bakıldığında imrenilen bu yaşam onlar için hiç de kolay değildi.

ERKEKTİR YAPAR...
'98 yılının yaz aylarında erkek arkadaşlarıyla Bodrum'a giden Kaya Çilingiroğlu, Bodrum gecelerinin en popüler güzellerinden Matilda lakaplı barmaid Zeynep ile objektiflere yakalandı. Ortalık karıştı. Durumu kurtarmak yine Hülya'ya düştü: "Gözlerimle görmediğim için inanmam" dedi. Sonra işi biraz da şakaya vurup "Erkektir, yapar" açıklamasında bulundu.

Son üç yıldır çapkınlık ve kaçamak haberleri sık sık medyaya yansımaya başlayınca Hülya Avşar da yavaş yavaş boşanma sözünü telaffuz etmeye başladı: "Eğer gözlerimle görürsem Kaya'yı boşarım..."

Hülya, Kaya ile Biricik Suden'in yakınlaşmasını henüz gözleriyle görmedi. Ancak Suden'in kalbini kıpır kıpır ettiren bu taptaze aşkla ilgili açıklamaları da kulak ardı edilecek gibi değil.

Şimdi ne olacak? Hülya Avşar düşünecek, taşınacak ve en akıllı kararı alacak. Bildik kadınsı oyunlara asla başvurmayacak, dimdik duracak, kızı, kendisi ve ailesi için en doğrusunu yapacak.

ŞENGÜL BALIKSIRTI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır